LG P503 Optimus One

dilardi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
LG P503=p500 için MIUI-20130625-P500.zip isimli ve tarihli romu indirdim ama dili tam Türkçe değil, iyi dil paketi nasıl yüklenir veya yüklü olan tavsiyeli varmı? İlk açılışta simkart şifresini yazmamın ardından Sim Network için unlock kod istiyor; bu sorgulama ekranını nasıl kaldırabilirim?

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
RE:

İndirdiğin romla bu sayfadaki işlemleri eksiksiz yaparsan romun türkçe olacaktır ....
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Miui-Romlara-jbart-ile-Turkce-dil-ekleme.html
Programdan miui V4 Turkish olanı seçmen lazım ...

Oyla:

dilardi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: LG P503 Optimus One

Maalesef!

Oyla:

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Cvp: LG P503 Optimus One

dilardi' Alıntı:
miui romlar için başka bir yol yok malesef . İndirdiğin romda bir problem olabilir . Ayrıca kullandığın model miuinin sitesinde geçmiyor ve miui dışında birileri tarafından portlanarak oluşturulmuş sanırım...

Oyla:

dilardi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2065151       linkinden romu ve multilanguage paketini indirdim. Rom winrar  içindeyken sistem app klasöründeki ve framework klasöründeki dosyaları multilanguage paketindekilerle değiştirdim. Rom yüklendi ve tamamen Türkçe gibi oldu fakat karşı tarafa ses gitmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sesi karşı tarafa aktaran program veya servis hangisidir ve onu orjinal halinde bıraksam düzelirmi? Sistem içindeki apk programların hangisi ne işe yarıyor, bilen veya bilgi kaynağını veren olursa memnun olurum.

Oyla:

dilardi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Google playde 'services disable' programıyla kullanılmayan servisler kapatılabiliyormuş. Telefonla konuşma mesaj, internet, google news&Weather  ile haber dışında pek işi olmayan hangi servisleri kapatabilir? 

Oyla:

dilardi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
İlk açılışta simkart şifresini yazmamın ardından Sim Network için unlock kod istiyor; bu sorgulama ekranını nasıl kaldırabilirim?

Oyla:
Üst Alt