Yardım LETTV Lemax 2 X820

KissieLips

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Lemax 2 x820
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar,
Lemax 2 x820 aldım.Daha bir hafta oldu alalı.Benim gördüğüm 2 sorunu var.1-Parmak izi okumuyor.2-Gelen çağrıları bildirim olarak göstermiyor.YAni birisi beni aradı ve telefon yanımda değil.Normalde ekranda bildirim olarak cevapsız çağrı olması lazım ama bunda olmuyor.Bunları nasıl hallede bilirim?...

rewaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Le max 2
Konular
0
Merhaba hoş geldin. Aynı telefonu kullanıyoruz. Benim telefon rotlu ve miui rom kullanıyorum. Senin telefon rootlu değilse 5.9-20 diye bir güncelleme var mutlaka ilk fırsatta onu yükle..Le max 2 nin Parmak okuyucusu iyidir. 1 .soru Parmak izini 360° tanıt. 2. soru bildirimleri acman gerekiyor , doğru hatırlıyorsam Rehber ayarlarındandı, bildirimlerle ilgili ayar var onu aç. Stok romu Unuttugum için tahmini konusuyorum. kolay gelsin

Oyla:

thinkfloyd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
thinkfloyd
Cihazım
Mi4 lte
Konular
1
Nereden ve kaça aldınız arkadaşlar?

Oyla:

KissieLips

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Lemax 2 x820
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hoş geldin. Aynı telefonu kullanıyoruz. Benim telefon rotlu ve miui rom kullanıyorum. Senin telefon rootlu değilse 5.9-20 diye bir güncelleme var mutlaka ilk fırsatta onu yükle..Le max 2 nin Parmak okuyucusu iyidir. 1 .soru Parmak izini 360° tanıt. 2. soru bildirimleri acman gerekiyor , doğru hatırlıyorsam Rehber ayarlarındandı, bildirimlerle ilgili ayar var onu aç. Stok romu Unuttugum için tahmini konusuyorum. kolay gelsin
Telefon rotlu ama hangi rit var bilmiyorum ve guncelleme kac bilmiyorum. Fotograf koyicam bakarsiniz. Miui linki var mi bana ata bilirmiyiz. Bildirim ise butun ayarlari yaptim rehberdeki ayarlarida yaptim olmadi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170120-085235.png
    Screenshot_20170120-085235.png
    180,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20170120-085224.png
    Screenshot_20170120-085224.png
    151,8 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

rewaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Le max 2
Konular
0
Telefon rotlu ama hangi rit var bilmiyorum ve guncelleme kac bilmiyorum. Fotograf koyicam bakarsiniz. Miui linki var mi bana ata bilirmiyiz. Bildirim ise butun ayarlari yaptim rehberdeki ayarlarida yaptim olmadi.
miui room Linkin kobyalanmadı. Xda le max 2 rom diye tarat orda Miui 8 v2 . 29.12.16 diye başlayan başlıktan indirme yapabilirsin.

Oyla:

dundar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dundar
Cihazım
le max 2
Konular
1
arkadasla le max 2 ıcın ankarada yardımcı olabılecek bırılerı varmı...
guncelleme yapabılecek ve bırkac sorum olacak..
numaram xxxxxxxxxx ulasırsa sevınırım...

YÖNETİM NOTU : Forumumuzda telefon numarası vb. kişisel bilgilerin herkese açık alanlarda paylaşımı yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt