Soru LDAC Desteği

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Arkadaşlar selam 👋

LDAC destekli bir bluetooth kulaklık sipariş ettim. Geliştirici seçeneklerinde, Bluetooth Ses Kodlayıcısı kısmında LDAC'ı görebiliyorum ama aktif olup olmadığını bilmiyorum. Bu cihazda, LDAC kulaklık kullanan birisi var mı acaba? Destekliyor mu? Deneyen, kullanan olup da bilgi verirse çok memnun olurum.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar selam 👋

LDAC destekli bir bluetooth kulaklık sipariş ettim. Geliştirici seçeneklerinde, Bluetooth Ses Kodlayıcısı kısmında LDAC'ı görebiliyorum ama aktif olup olmadığını bilmiyorum. Bu cihazda, LDAC kulaklık kullanan birisi var mı acaba? Destekliyor mu? Deneyen, kullanan olup da bilgi verirse çok memnun olurum.
Bluetooth da kulaklığı eslestirdikten sonra kulaklığın bluetooth ayarlarının en altında ldac açma yeri oluyor . Telefonun ldac desteği var daha önce kullandım sorun yaşamazsınız

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluetooth da kulaklığı eslestirdikten sonra kulaklığın bluetooth ayarlarının en altında ldac açma yeri oluyor . Telefonun ldac desteği var daha önce kullandım sorun yaşamazsınız
Birkaç yere bakmıştım. Kimisi var, kimisi yok diyor kafam karışmıştı valla. Siz deneyimlediğinize göre ve var dediğinize göre vardır o zaman. Cevabınız için teşekkürler hocam. İçim rahatladı 😌

redmi note 10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 10
Konular
0
Arkadaşlar selam 👋

Redmi note 10 telefonda LDAC özellik var mı acaba bende LDAC özellikli kulaklık alacam

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi note 10 telefonda LDAC özellik var mı acaba bende LDAC özellikli kulaklık alacam
Bunu Redmi Note 10 bölümünde konu açıp sormanız daha iyi olur. Ben var diye biliyorum ama siz yine de bir sorun.

Üst Alt