Yardım Lawrun kernel kullanan var mı ?

yakup4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yakup
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Crdroid 9.11
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Sorum başlıktaki gibi, kullananlar işe yarayıp yaramadığını yazabilir mi özellikle pubg de nasıl olduğunu merak ediyorum.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Diğer telefonum aynı model. bu telefon güzel ama kronik sorunları ve geliştirici tarafından özelliği alt modellerine göre kısıtlı.
Pubg oyununda redmi note 8 pro 60 fps iken note 10 pro da 40fps ve bu fps e rağmen oyunda ısınma, kasmalar meydana geliyor.
Bu cihazda bir çok aosp, custom ve miui versiyonları yükledim. Hiçbirisi o oyunda randıman vermiyor.
Telefonu rootlamak veya modüllerle ilerlemek bu cihazda imkansız.
Root kullanıyorsanız önerim magisk kullanmayın. Kernelsu uyumlu bir kernel yükleyin ve oyun için modül kullanmayın.
yükleyip flashlayabilirsiniz.
Bu romda pubg 90fps. Verdiğim kerneli yüklediğinizde kernelsu uygulaması çalışacaktır. Uygulamayı indirmek için
Bu tasviyem oyun için.

Oyla:

yakup4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yakup
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer telefonum aynı model. bu telefon güzel ama kronik sorunları ve geliştirici tarafından özelliği alt modellerine göre kısıtlı.
Pubg oyununda redmi note 8 pro 60 fps iken note 10 pro da 40fps ve bu fps e rağmen oyunda ısınma, kasmalar meydana geliyor.
Bu cihazda bir çok aosp, custom ve miui versiyonları yükledim. Hiçbirisi o oyunda randıman vermiyor.
Telefonu rootlamak veya modüllerle ilerlemek bu cihazda imkansız.
Root kullanıyorsanız önerim magisk kullanmayın. Kernelsu uyumlu bir kernel yükleyin ve oyun için modül kullanmayın.
yükleyip flashlayabilirsiniz.
Bu romda pubg 90fps. Verdiğim kerneli yüklediğinizde kernelsu uygulaması çalışacaktır. Uygulamayı indirmek için
Bu tasviyem oyun için.
Çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt