Sohbet Laptop ekran kartı hk.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum hocalarım. Kardeşimin laptopunda gt 820m ekran kartı mevcut nvidia ayarlarına girdiğimde böyle şekiller çıkıyor karıncalanma gibi. Oyunlarda da aynı şekiller çıkıyor ve kısa süre içinde donup kapanıyor. Bunun sebebini ve çözümünü bilen varsa sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sonnefesim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Aynı sorun benim masaüstü bilgisayar da olmuştu arızanın sebebi ya anakartta yada ekran kartın takılı olduğu bölgeden kaynaklanıyor. Tabi yinede işin ehli biriyle görüşmek daha iyi.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun benim masaüstü bilgisayar da olmuştu arızanın sebebi ya anakartta yada ekran kartın takılı olduğu bölgeden kaynaklanıyor. Tabi yinede işin ehli biriyle görüşmek daha iyi.
Bilgisayarin içindeki intel hd graphics sorunsuz çalışıyor zaten o da olmasa ekran hiç açılmadı heralde. Ama açması gereken oyunları ve programları açamıyor açınca donuyor. Ekran kartının driverini en güncelini indirdim. İnternette 1-2 konu buldum aynı şekilde ama çözümden bahsedilmemis

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Kurulu olan driveri DDU programıyla kaldırıp güncel driveri üreticinin kendi sitesinden indirip kurmayı deneyin isterseniz hocam. Driver Booster gibi programlar pek kullanışlı değil eğer oradan indirdiyseniz onları kullanmamanızı tavsiye ederim.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurulu olan driveri DDU programıyla kaldırıp güncel driveri üreticinin kendi sitesinden indirip kurmayı deneyin isterseniz hocam. Driver Booster gibi programlar pek kullanışlı değil eğer oradan indirdiyseniz onları kullanmamanızı tavsiye ederim.
Hocam driverini kendi sitesinden indirdim bence yazılımla alakası yok gibi. İnternette fırınlama diye bir çözüm bulmuş insanlar ama öyle bir şey yapacak değilim resmen fırına koyuyorlar kartı. Tanıdık bir bilgisayarcı var gostereyim bakalım belki onlar güvenli bir şekilde yapabilir

Üst Alt