Sohbet Laptop alacağım fikirlerinizi merak ediyorum

yasin var

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin var
Cihazım
mi 4
Konular
7
Arkadaşlar 3500 TL limitli bir laptop alacağım şimdi sizden ürünler hakkında yorum yapmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler

Birinci ürün

İ5-8250u islemci-8gb ram -1tb rom -nvidia mx150

3500 TL

İkici ürün

Lenovo IdeaPad 330 AMD Ryzen 5 2500U 8GB 1TB Radeon 540 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81D200PBTXA
Fiyat 3100 TL

Bu iki PC arasında 400 TL değer bir fark varmı. siz olsaydınız hangisini alırdınız şimdiden teşekkürler

LoL CS go pubg gbi oyunlar oynuyorum

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Öncelikle merhaba notebookların masaüstü kadar performans vermeğini bilmeni istiyorum. Eğer temiz ikinci el monster gaming notebook bulabilirsen almanı tavsiye ediyorum ben kullanıyorum hiç pişman olmadım adı üstünde gaming olduğu için oyun ve ağır programlarda kasma yapmadı. Tavsiyem temiz ikinci el 3000-3500 TL'ye monster alman yönünde. İ7 işlemci 512 GB SSD 16 GB ram gibi özelliklere bulabilirsin

yasin var

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin var
Cihazım
mi 4
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle merhaba notebookların masaüstü kadar performans vermeğini bilmeni istiyorum. Eğer temiz ikinci el monster gaming notebook bulabilirsen almanı tavsiye ediyorum ben kullanıyorum hiç pişman olmadım adı üstünde gaming olduğu için oyun ve ağır programlarda kasma yapmadı. Tavsiyem temiz ikinci el 3000-3500 TL'ye monster alman yönünde. İ7 işlemci 512 GB SSD 16 GB ram gibi özelliklere bulabilirsin
Teşekkürler hocam yorumun için o alternatif aklımda ama bu seçeneği de değerlendirmek istiyorum

FurkanKaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
İkinci tercih daha iyi duruyor lakin oyun oynuyorsanız bence masa üstü PC toplamanızı tavsiye ederim bu paraya daha performanslı bir PC toplayabilirsiniz

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Dostum 2 pcdede lol rahat oynarsin csgo yu ayarlari kisarsin ama pubg de sorun çıkar memnun kalmayabilirsin haberin olsun

Üst Alt