Soru KVK Xiaomi resmi garantisi mi ?

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Merhabalar bu gün bir forumda dolaşırken resmi türkiye garantisi genpadır evaphone dur dediler. Ben cihazı Konya da ki xiaomi satış magazadan aldım sordugumda kvk xiaomi türkiye resmi garantili diye satmışlardı lakin şühelendim şimdi üstad budur verdikleri ban

Moderatör tarafında düzenlendi:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• IMG_20190919_215626.jpg
    IMG_20190919_215626.jpg
    618,5 KB · Görüntüleme: 47
Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Xiaomi türkiye garantisi diye bir garanti servisi yok. Adı geçen kvk olsun yada Gen-Pa, evobt veya delta ; hepsi ithalatçı garanti kapsamındadır.

Oyla:

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
MIUI Türkiye Yerel Satış Noktaları bu sitedeki konya magasası yazan yerden aldım
Ben yerel bir mağazadan değil, n11 üzerinde "Xiaomi Türkiye Garantili" yazan bir satıcıdan aldım. Benim cihazımda KVK garantili çıktı ve bildiğim kadarıyla KVK'da Xiaomi'nin resmi distribütörlüğünü yapıyor. Hatta Genpa'dan daha çok tercih edildiğini bile düşünüyorum. Hem köklü, hem daha geniş bir servis ağına sahip bir teknik servis hizmeti sağlıyorlar. Ama yine de umalım da hiç ihtiyacımız olmaz ~

Oyla:

hbsv8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
İyi günler. Mi 9T aldığım esnada bende bu soruyla çok fazla cebelleştim. Xiaomi Türkiye garantili diye banka puanıyla vs. 2750'ye aldığım telefon elime geldiğinde KVK garantili çıktı. Hemen distribütörü(Evofone) aradım. İMEİ numarasıyla sorgulama yaptığımda ürün bizden çıkışlı değil dedi. Sonrasında Xiaomi Türkiye instagram sayfasına yazarak Xiaomi Türkiye garantili bir telefonu hangi yetkili servise götürmem gerektiğini sorduğumda Evofone, Genpa ve Ouno ile anlaşmamız bulunmaktadır cevabını aldım. Piyasada Xiaomi Türkiye garantili diye satış yapan 10 satıcıdan 8'iyle temasa geçtim ve hepsi KVK garantili dedi. Hal böyle olunca bende iade ettim ve kupon kullanarak 3075 TL'ye N11-Mistore mağazasından gerçek distribütör garantili Mi 9T aldım. İade ettiğim mağazaya 'Neden böyle bir başlıkta satış yapıyorsunuz, bu yaptığınız dolandırıcılık' dediğimde 'Ürün Türkiye garantili, KVK kapsamında bir cihazdır' cevabını aldım. Laf cambazlığı yapıyorlar yani anlayacağınız. Ben ithalatçı garantili alacak olsam 2700'e Delta alırım KVK diye 200 TL fazla bayılmam. Diyeceksiniz ki Xiaomi'de servise kendi bakmıyor, taşeronlara vermiş, onlar ithalatçı değil mi? En azından insan Xiaomi Türkiye'yi görünce bir dayanak görüyor. Halen kullandığım Mi 5S'im Delta garantiliydi, başına bir şey gelecek diye ödüm kopuyordu. İleride sıkıntı olursa Xiaomi Türkiye isminden yasal yollarla hesap sorması daha kolay geleceğini düşündüğüm için bu sefer fazla verip distribütör aldım.

Buradan kontrol edebilirsiniz.

Saygılar...

Son düzenleme:
Oyla:

undisg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
5
Merhabalar bu gün bir forumda dolaşırken resmi türkiye garantisi genpadır evaphone dur dediler. Ben cihazı Konya da ki xiaomi satış magazadan aldım sordugumda kvk xiaomi türkiye resmi garantili diye satmışlardı lakin şühelendim şimdi üstad budur verdikleri ban
Kvk kesinlikle xiaomi türkiye garantisi değildir. İthalatçı garanti kapsamındadır. Xiaomi garanti kapsamı linkine bakabilirsiniz Aynı sorunu bende yaşadım. HB üzerinden aldığım cihaz Xiaomi Türkiye Garantili diye bana Kvk olarak satıldı. Kvk servis sürecinde telefonumu ritzy diye bir ithalatçı garantiye yolladı. Bunun üzerine telefona HB iade süreci başlattım. Cihazı iade alacaklarını bana yanlış ürün satıldığını söylediler.

Oyla:
Üst Alt