Kvk Garanti Şartları Yardım

keserimsekerim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
S3
Konular
2
Meraba arkadaşlar mi6 cihazımi cepport konya şubesinden aldim.
Ben şimdi bootloader kilidini açıp global beta Roma geçiş yapsam garanti devredışı kalırmı?

2)Hiç bişey yapmadan direk guncelleyici ile beta Roma geçmek mümkün mü?

Teşekkürler

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam öncelikle bl kilidini açarsan garanti dışı kalır
2) en.miui.com sitesinden global beta indir güncelleyici uygulamasıyla kur ( güncelleyici uygulamasına girip sağ üstteki 3 noktaya gğncelleme paketini seçin e bas ve indirdiğin rom dosyasını seç yönergeleri takip et) yanlız dikkat et bütğn herşey silinecek
[doublepost=1512829695,1512829677][/doublepost]Yeni cihazın Hayırlı olsun bu arada

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hocam öncelikle bl kilidini açarsan garanti dışı kalır
2) en.miui.com sitesinden global beta indir güncelleyici uygulamasıyla kur ( güncelleyici uygulamasına girip sağ üstteki 3 noktaya gğncelleme paketini seçin e bas ve indirdiğin rom dosyasını seç yönergeleri takip et) yanlız dikkat et bütğn herşey silinecek
[doublepost=1512829695,1512829677][/doublepost]Yeni cihazın Hayırlı olsun bu arada
Bl kilidini açmak cihazı garanti dışı birakmaz. Xiaomi den alınan izinle yapılan bi islem sonuçta. Bl kilidinin amacı güvenlik. Yani garantiyle alakası yok. Haa şöyle olur belki bl açtıktan sonra miflash ile rim yükleyip yanlış bişey yaparsan yani cihazı brick yaoarsan garanti dışı olabilir

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Bl kilidini açmak cihazı garanti dışı birakmaz. Xiaomi den alınan izinle yapılan bi islem sonuçta. Bl kilidinin amacı güvenlik. Yani garantiyle alakası yok. Haa şöyle olur belki bl açtıktan sonra miflash ile rim yükleyip yanlış bişey yaparsan yani cihazı brick yaoarsan garanti dışı olabilir

Arkadaş rom değiştirecek delta servis harici firmalar kabul etmiyor garanti dışı bırakıyor diye biliyorum günümüzde garanti dışı bırakmak için can atan servisler (bknz delta, kvk) cihazınızı garantı dışı bırakacaktır emin olun

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Zaten bl kilidini açarken garanti dışı kalacağını bildiriyor diye hatırlıyorum ama delta için geçerli değil evet telefonum BL kilidi açıkken gittiğinde servise bu konuda bi problem olmadı. Ama arkadaşın da dediği gibi telefona yazılım atarken bir şey olursa garantidışı işlem görecektir
[doublepost=1512832849,1512832765][/doublepost]Ayrıca merak etme yani BL açılmadan da kendi romları arasında istediğin gibi geçiş yapabiliyorsun artık

Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Zaten bl kilidini açarken garanti dışı kalacağını bildiriyor diye hatırlıyorum ama delta için geçerli değil evet telefonum BL kilidi açıkken gittiğinde servise bu konuda bi problem olmadı. Ama arkadaşın da dediği gibi telefona yazılım atarken bir şey olursa garantidışı işlem görecektir
[doublepost=1512832849,1512832765][/doublepost]Ayrıca merak etme yani BL açılmadan da kendi romları arasında istediğin gibi geçiş yapabiliyorsun artık

Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma
Buna gerek yok arkadaş global beta kuracak güncelleyiciden kurabilir

keserimsekerim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
S3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna gerek yok arkadaş global beta kuracak güncelleyiciden kurabilir
Bu arada ben şuan global kararlı romdayim guncelleyiciden kurunca telefona herhangi bir wipe yapmadığımız için performans düşermi?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Bu arada ben şuan global kararlı romdayim guncelleyiciden kurunca telefona herhangi bir wipe yapmadığımız için performans düşermi?
düşüyormuş diye duydum ama bence hiçbir fark olmuyor nasıl olsa siliniyor herşey

Üst Alt