Yardım KvK Evo Yüksek Seviye Statüsü

Ahmetfkl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock Rom Miui 12.5.3.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumu 27 Eylül pazartesi Yurtici Kargoyla Adana KVK ya gönderdim. Ertesi sabah ulaşmış ve KVK dan bir personel beni aradı ve adres bilgilerimi istedi ve telefonun teknik servis kaydını yapacağını ve takip edebilmem için bir SMS geleceğini söyledi. Fakat aradan 6 gün geçmesine rağmen SMS gelmedi ve cihazımı takip edemiyorum. Dün müşteri hizmetlerini aradım "cihazının işlem görüyor KVK Evo yüksek seviye merkezi statüsündedir" diye bir kayıt dinletti. Müşteri hizmetlerine zar zor bağlanıp sordum Sms gelmediğini ve bu kaydı söyledim. Cihazınız İstanbul'a gönderilmiştir diyor. Yani kesin bişey de söyleyemiyor. Cihazda tek çizik dahi yok. Ekranın alt kısmı hafif havaya kalkmıştı ve bastırınca geri kalkiyordu ve ses geliyordu. Sanırım batarya şişmiş ve ekranı kaldırmış. Sms servis kaydıyla beraber mi geliyor yoksa cihazla ilgili işlemlere başlandığında mı. Hepinize şimdiden teşekkürler.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Cihazınız KVK'da değil Evo'da işlem görecekmiş hocam. Beklentinizi yüksek tutmayın ve dualarınızı eksik etmeyin. Umarım cihaz sağ salim gelir. :)

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Cihazınız yeniyse ciddi bir değişim olacaktır.
Şişen batarya ekranı kaldırdıysa ana karta da zarar vermiş olabilir. Daha önce benzer sorunla yolladığım telefonun çerçeve hariç tüm her şeyi değişmişti. Parasını verip çerçeveyi de değiştirtseydim keşke diyorum hala. Yeni telefon ya da makul teklif de gelebilir. Yedek parça durumuna bağlı her şey rahat olun. Bekleyin sadece.

Oyla:

Ahmetfkl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız yeniyse ciddi bir değişim olacaktır.
Şişen batarya ekranı kaldırdıysa ana karta da zarar vermiş olabilir. Daha önce benzer sorunla yolladığım telefonun çerçeve hariç tüm her şeyi değişmişti. Parasını verip çerçeveyi de değiştirtseydim keşke diyorum hala. Yeni telefon ya da makul teklif de gelebilir. Yedek parça durumuna bağlı her şey rahat olun. Bekleyin sadece.
Yeni değil hocam 2 ay kaldı garantinin sona ermesine. Ekran kalkmasını da pubg oynarken fark ettim yani cihazda hiçbir sorun yada durup dururken kapanma yoktu saat gibi çalışıyordu. İnşallah sağ salim gelir. Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim.

Oyla:

Ahmetfkl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KVK 3 gün önce yolladı IMEI ve form numarasını. Cihaz takipten baktığımda: İşlem görüyor- KVK Evo yüksek seviye merkezi yazıyor. Cihaz ve müşteri bilgisi hariç başka hiçbir bilgi yok. Bugün Evo müşteri hizmetlerine IMEI verip servis kaydını kontrol ettirmek istedim. Bana verilen cevap:
Cihazınızın kargo irsaliyesi kesilmiş, kargoya teslim edilmek üzere hazırlanmıştır. Kargo durumu ve takip numarası için yarın bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
Kvk gerçekten Evo ya gönderiyormuş. Bu durumda KVK sadece aracılık yapıyor. Benim gibi bu durumu yaşayacak arkadaşlar olursa yol gösterici olması adına konuyu güncelledim.
Edit: Evo dan daha önce elimde IMEI olmadığı için isim soy isim ile sorgulama yapmıştım o yüzden böyle bir kayıt yok denmişti. Zaten cihazı gönderen de KVK kayıt KVK adına açılmıştır.

Oyla:
Üst Alt