Yardım Küsüratlı Şarj Göstergesi

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.5.0
Telefon Modeli
POCO X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Küsüratlı Şarj Göstergesi Nasıl Aktif Edilir, Yalnızca Mi Turbo Charge Yazıyor Şarja Taktığımda, Ondalık Kısım Gözükmüyor

33W Adaptör 5A Type-C Kablo Orjinal Şarj Aleti Kullanıyorum

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Hocam bu 12.5.5 sürümünde kaldırıldı 12.5.7 de yine eklendi güncelleme gelince yapın direk gelecek

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-01-19-42-19-506_lockscreen.jpg
    Screenshot_2021-12-01-19-42-19-506_lockscreen.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 33
Oyla:

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu 12.5.5 sürümünde kaldırıldı 12.5.7 de yine eklendi güncelleme gelince yapın direk gelecek
Güncelleme Gelmiyor Ki Cihazıma, Nasıl Yapacağım, Cihaz Global Versiyon Bu Arada 8/256 Olanından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.5.7 Güncellemesi Ne Zaman Gelir Peki ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-03-22-03-20-704_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-12-03-22-03-20-704_com.android.updater.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 32
Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Güncelleme Gelmiyor Ki Cihazıma, Nasıl Yapacağım, Cihaz Global Versiyon Bu Arada 8/256 Olanından
Ben xiaomi eu rom kullanıyorum global için geldi diye biliyorum ama sanırım daha ota olarak gelmemiş

Oyla:

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
Ben xiaomi eu rom kullanıyorum global için geldi diye biliyorum ama sanırım daha ota olarak gelmemiş
Ben İlk Defa Xiaomi Bir Cihaz Aldım ROM Felan Pek Bilmiyorum Mazur Görün, Cihaz Global Versiyon Aynı Zamanda Garantisiz Aldım Yani Telefoncudan, 12.5.5 De Duruyor Uzun Süredir Güncelleme Gelmedi, Aslında Cihazı Kapatıp Fastboot Modunda Yeniden Açtığımda Olmuştu Küsüratlı Şarj, Ama Sonra Kendi Kendine Kapandı, Tekrar Yaptım Düzelmedi, Ne Yapmalıyım

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Ben İlk Defa Xiaomi Bir Cihaz Aldım ROM Felan Pek Bilmiyorum Mazur Görün, Cihaz Global Versiyon Aynı Zamanda Garantisiz Aldım Yani Telefoncudan, 12.5.5 De Duruyor Uzun Süredir Güncelleme Gelmedi, Aslında Cihazı Kapatıp Fastboot Modunda Yeniden Açtığımda Olmuştu Küsüratlı Şarj, Ama Sonra Kendi Kendine Kapandı, Tekrar Yaptım Düzelmedi, Ne Yapmalıyım
Onu bilmiyorum ama yakında gelmesi lazım güncelleme mifrim gibi sitelerede hala gelmemiş bulunmakta. Cihaza imei mi atırdınız?

Oyla:

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
Onu bilmiyorum ama yakında gelmesi lazım güncelleme mifrim gibi sitelerede hala gelmemiş bulunmakta. Cihaza imei mi atırdınız?
IMEI Atttırmadım, Kayıt Dışı Görünüyor, Ama Pandemi Dolayısı İle 365 Güne Çıkarıldı Kullanım Süresi 1 Yıl Kapanmaz Dedi Telefoncu, Kapanınca Getir Ben Hallederim Ücretsiz Devam Edersin Kullanmaya Dedi

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
IMEI Atttırmadım, Kayıt Dışı Görünüyor, Ama Pandemi Dolayısı İle 365 Güne Çıkarıldı Kullanım Süresi 1 Yıl Kapanmaz Dedi Telefoncu, Kapanınca Getir Ben Hallederim Ücretsiz Devam Edersin Kullanmaya Dedi
Cihazın bootloader kilidi açık değil ise ota yoluyla güncelleme gelince indirebilirsiniz ozaman

Oyla:

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
Cihazın bootloader kilidi açık değil ise ota yoluyla güncelleme gelince indirebilirsiniz ozaman
Bootloader Denen Kilidi Bilmiyorum Ama Hiç Öyle Birşey İle Oynamadım, Kapalı Yani Kesinlikle, Peki OTA Nedir ?

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Bootloader Denen Kilidi Bilmiyorum Ama Hiç Öyle Birşey İle Oynamadım, Kapalı Yani Kesinlikle, Peki OTA Nedir ?
OTA güncellemelerin telefonunuza internetten gelmesi yani nasıl güncelleme gelince bildirim geliyor ve ona basıp indiriyorsanız o OTA dır

Ayarlardan cihazım>tüm özellikler miui sürümüne birkaçkez basın altta geliştirici oldunuz yazınca ek ayarlardan geliştirici seçeneklerine girin üstlerde biryerlerde Mi kilit açma durumu diye bir yer olmalı orada ne yazıyor?

Oyla:
Üst Alt