Yardım kurulum hatası acil yardım

ibaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Konular
3
selamlar arkadaşlar öncelikle söylemeliyim ki çok acemi olduğumu belirteyim. arkadaşlar miu4 kullanıyorum yeniden başlatmayla ilgili sorun yaşıyordum telefonu fabrika ayarlarına döndereyim dedim yeniden kurulum yaparken gogle play hesabında hata yaptım ve mi hesapla ilgilide sorun olunca telefon dil, ağ bağlan, gizliilk sözleşmesi gizlilik politikası seçeneklerinden sonra mi buluta geçiyor ve ordan sonra cihazımı buldan sonra mi bulut uygulaması durdu diyor ve başka hiç bir şey olmuyor. farklı sim kartlada denedim aynı oluyor. sizler için çok komik olabilir ama ne yapabilirim acil yardım edermisiniz .

feste9444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil gürlek
Cihazım
mi4
Konular
2
Bilgisayardan temiz bir şekilde kurulum yap ve ayrıca stabil sürümü kurarsan düzelir muhtemelen

Oyla:

ibaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeş tarif edermisn bir zahmet dediğim gibi aşırı acemiyim tşk ederim

Oyla:

ibaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tekrardan fabbrika ayarlarına sıfırlamak için kurulumun yapılması gerekmiyormu

Oyla:

feste9444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil gürlek
Cihazım
mi4
Konular
2
Kardeşim sen en iyisi cihazına uygun rom dosyasını aşağıdaki linkten indir ve bunu telefonun hafızasına kopyala. Daha sonra;
Ayarlar > telefon hakkında > sistem güncellemeleri yazan yere gir ve sağ üst köşeden güncelleme dosyasını seç bölümüne tıkla. Seni dosya yöneticisine yönlendirecektir. Bu aşamadan sonra hafızaya attığın rom dosyasını bul ve seçip yüklemeyi başlat. Yükleme 5 dakika falan sürer muhtemelen cihazına göre değişebilir ama. Rom dosyası yüklendikten sonra telefon açılacaktır. Hiçbirşeye dokunmadan telefonu tekrar kapat.
Sonra ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutarak telefonun recovery modda açılmasını bekle elini mod açılana kadar tuşlardan kaldırma.
Cihaz açıldıktan sonra recovery karşına çıkacaktır. Bu mod cihazına göre farklılık gösterdiği için google üzerinde şu şekilde arama yap ;'' SENİN CİHAZIN MODELİ + Recovery mod format ''
Bu şekilde googleda birçok kaynak bulabilirsin kardeşim başarılar

ROM LİNK :

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Kurulum ayarlarına başlarken dili İngilizce olarak seçin ve o şekilde devam edin. Kurulum sorunsuz tamamlanacaktır. Daha sonra açıldığında ayarlardan dil seçeneklerine gelerek Türkçe dil seçeneğini bulabilirsiniz (Çok fazla İngilizce gerektirmez orayı bulmak). :)

Oyla:
Üst Alt