Yardım Kurtarma modunda flaşlama

aliorala

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi4
Konular
6
Merhaba,
Arkadaşlar mi4 cihazımı yeni aldım. Mipop kurmak istiyorum fakat Kurtarma modunda flaşlayın yazıyor. Güncelleme kısmından kurtarma modundan yeniden başlatıyorum fakat ondan sonrasını bilemiyorum hangi seçeneklerden ilerlemem ve sonraki adımları bilemiyorum.
bunu nasıl yapabilirim forumda araştırdım fakat bulamadım. bilgi verirseniz sevinirim.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Nereden bulucam bu uygulamayı hocam ? Aslında bu kortarmada flashlamayı anlatsanız güzel olurdu herkes öğrenir böylece.

Hocam kurtarma modunda flashlama demek

CWM yada TWRP dediğimiz recovery menüsüne girerek indirmiş olduğunuz zip dosyasını seçip yükleme işlemidir.

Oyla:

aliorala

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki teşekkür ederim hocam.
Son bir soru http://forum.miuiturkiye.net/konu/mipop-v-1-5-3-miui-turkiye-ekibi.3819/ linkindeki apk dosyasını indiriyorum kurmaya çalışıyorum X işaretinde kalıyor yüklemiyor telefon sebebi nedir acaba ? Bunuda çözersem iyi olur. Son olarak yeni romları dediğiniz işlemle yüklüyoruz değilmi ? Yüklü olan programlar siliniyormu rom yüklesek ?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Peki teşekkür ederim hocam.
Son bir soru http://forum.miuiturkiye.net/konu/mipop-v-1-5-3-miui-turkiye-ekibi.3819/ linkindeki apk dosyasını indiriyorum kurmaya çalışıyorum X işaretinde kalıyor yüklemiyor telefon sebebi nedir acaba ? Bunuda çözersem iyi olur. Son olarak yeni romları dediğiniz işlemle yüklüyoruz değilmi ? Yüklü olan programlar siliniyormu rom yüklesek ?

Hocam bu soruyu o konu altında sorarsanız o arkadaş size yardımcı olacaktır.

Yeni romu da bu şekilde yüklüyorsunz ama diyelim miui 6.1.2 yüklü yeni günelleme geldi 6.1.3 oldu bu güncellemeyi yüklserseniz hiç birşey silinmez ama atıyorum CM rom yüklü sonra miui rom yüklemek istersen silinir.

Oyla:

aliorala

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür edeirm hocam yeni olduğum için bilgi edinmek istiyorum telefonu çok sevdim. Herşeyi öğrenmeye açığım :)
Artı olarak sizlerin kuıllandığı güzel uygulamalar var ise ve bizimle paylaşırsanız iyi olur benim gibi yeniler için velinimet sizin bilgileriniz.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Çok teşekkür edeirm hocam yeni olduğum için bilgi edinmek istiyorum telefonu çok sevdim. Herşeyi öğrenmeye açığım :)
Artı olarak sizlerin kuıllandığı güzel uygulamalar var ise ve bizimle paylaşırsanız iyi olur benim gibi yeniler için velinimet sizin bilgileriniz.

Hocam forumda ipuçları bölümüne ve video anlatımlar bölümüne bir höz atın derim eğer yeni miui ile tanıştı iseniz birde en üstte sss var onu okumanız tavsiyemdir.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Nereden bulucam bu uygulamayı hocam ? Aslında bu kortarmada flashlamayı anlatsanız güzel olurdu herkes öğrenir böylece.
Forumda Mi4 konusunda Recovery'nin nasıl kullanılacağı ile ilgili videolu anlatımlar var. Yüklediğiniz şey ister rom olsun ister bir Mod, ister bir uygulama, yöntem aynıdır.
Eğer bu imzasız yani resmiyeti olmayan birşey yüklenmek isteniyorsa orjinal recovery ile yüklenemez. Bunun için TWRP, CWM, Philz gibi Custom Recovery'leri kullanmak zorundayız. Custom Recovery hem geçici, hem kalıcı olarak yüklenebilir. Videolu anlatımlarda bunlar da var.
Yeni arkadaşlarımızın öncelikle foruma biraz göz atması, kafalarında oluşacak birçok sorunu zaten çözecektir.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt