- Adım
- ömer
- Cihazım
- iphone 4s
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar, xiaomi mi A1 gerçekten çok yüksek bir SAR değerine sahip. Lütfen telefonla çok konuşmazsan sorun olmaz, kulaklık kullan, o değer standartlara uygun, dikkat edilmesi gereken tek şey SAR değeri değil başka zararlı dalgalar da var gibi şeyler söylemeyin
Tabii ki çift sim, çift anten kullanıldığı için bu kadar yüksek bi SAR değerine sahipmiş. Telefonda tek sim takılı olsa bile ikinci antenin de çalıştığını, ayrıca tek sim kullanınca SAR değerinin direkt olarak 2'ye bölünmediğini öğrendim. Herhangi bir sar aralığı da belirtilmemiş.
Ben telefonumu tek sim kullanacağım bu yüzden acaba ikinci anteni iptal etmek/ayarlardan kapatmak mümkün mü?
Telefonun kendisinde yoksa rootlayarak böyle bir erişime sahip olabilir miyiz?
Teşekkürler, iyi forumlar
Tabii ki çift sim, çift anten kullanıldığı için bu kadar yüksek bi SAR değerine sahipmiş. Telefonda tek sim takılı olsa bile ikinci antenin de çalıştığını, ayrıca tek sim kullanınca SAR değerinin direkt olarak 2'ye bölünmediğini öğrendim. Herhangi bir sar aralığı da belirtilmemiş.
Ben telefonumu tek sim kullanacağım bu yüzden acaba ikinci anteni iptal etmek/ayarlardan kapatmak mümkün mü?
Telefonun kendisinde yoksa rootlayarak böyle bir erişime sahip olabilir miyiz?
Teşekkürler, iyi forumlar