Diğer Kullandığınız modifiye windows varmı?

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Bu alanın en iyisi olan kokteyl geliştirmeyi bıraktıktan sonra sıkıntısız modifiyeli windows sürümü bulamıyorum. Ben bu tür ince ayarların sisteme etkisinin olmayacağına inanırdım eskiden. Kendi yaptığım düzenlemelerdende öyle ahım şahım bir sonuç çıkmazdı, ancak kokteyl ile gerçekten iki kat hızlanma aldım desem yalan olmaz. Artık geliştirici desteğini kesti. Klasik usul adama etmediklerini koymadılar, maining yapmakla suçladılar vs.

Sizin kullandığınız veya duyduğunuz modifiyeli windows sürümleri nelerdir, home single olursa makbule geçer.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop Athlon A10 + 16 GB Ram + 4 GB radeon + 1 tb hdd.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
takipteyim. windows ve pc sistemleri hakkında pek bilgim yok ama light bir windows sürümüne hayır demem.

i3 5005U
12GB RAM
920M
128 SSD

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Buradan bağlantı paylaşamıyorum ancak google da aratabilirsiniz. Windows 10 Performans Editions deneyebilirsiniz. Tüm Sürümlerde desteği var.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan bağlantı paylaşamıyorum ancak google da aratabilirsiniz. Windows 10 Performans Editions deneyebilirsiniz. Tüm Sürümlerde desteği var.
Performance edition benim işime yaramaz. Microsoft store yok. Driver sorunlu üstelik gelistirici bıraktı. Kasim ayında kaldı. Win güncelleme sorunu çözülemedi.
Super lite ve Compact türü yabancı geliştiricilerin sistemleri var 2050 yılına kadar güncellemeyi kapatmışlar ama onuda kullanamıyorum win 10 pro üzerine yapılmış, home arıyorum.

Üst Alt