Sohbet Kullandığınız kulaklıklar ve tavsiye

Dopa

JS Developer
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi9t Pro
Meslek
Proje Mühendisi
Konular
12
Merhaba,

Çok fazla kulaklık kullanmama rağmen istediğim gibi bir kulaklık sahibi olamadım :) Kulaklıkta aradığım özellik telefonda konuşurken mikrofonu ve ses çok kaliteli olsun.

Benim uzun süreli kullandığım kulaklıklar;

JBL E55BT Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık : Ses kalitesi çok iyi ama dışarı fazla ses veriyor ve mikrofon verimli değil.
Xiaomi Mi Airdots : Ses kalitesi iyi mikrofon çok kötü, dışarı ses vermiyor.
ANKER SoundBuds NB10 Bluetooth : Ses kalitesi iyi özellikle bass lar çok iyi fakat mikrofon kötü

Xiaomi ANC & Type C Gürültü Önleyici Özellikli Kulakiçi Kulaklık : Ses normal, mikrofon normal (Gürültü önleyici yi aktif edince seste hışırtı oluşuyor diye HB ye iade etmiştim)

Sizde deneyimlerinize göre kullandığınız kulaklıklarla ilgili bilgi verirseniz çok memnun kalırım. İyi forumlar..

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
airpods 1. nesil tavsiye ederim ( 2. nesil ve pro da apple ın yayınlamış olduğu sürüm güncellemesiyle android cihazlarda,özellikle xiaomi cihazlarda, ses kalitesi düşüyor )
telefon root lu olarak viper4android + hifi modülleri yüklü ses kalitesi çok tatmin edici düzeyde, aktif olarak gün içinde telefon görüşmesi ve müzik dinlemede bir hayli kullanıyorum, tek kulaklıkla dahi gayet kullanışlı, şarj süreside tatmin edici seviyede

Abdullah Aydoğan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 8
Konular
4
JBL C100 kulaklığını kullanıyorum. Teknosa'dan almıştım. Gayet memnunum.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Abdullah Aydoğan hocam gibi ben de jbl c100 kullanıyorum 1 haftadır. QCY BT kulaklığım olmasına rağmen mikrofonu pek kaliteli olmadığı için bir de kablolu kulaklık arayışına girip hiç araştırmadan öylesine sipariş etmiştim. 60 küsür liralık fiyatını fazlasıyla hakediyor. Ses kalitesi ve mikrofonu çok iyi. Dışardaki görüşmelerde özellikle İstanbul'daki fırtınalı bugünlerde hiç rüzgar sesi gitmiyor karşı tarafa.

Dopa

JS Developer
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi9t Pro
Meslek
Proje Mühendisi
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah Aydoğan hocam gibi ben de jbl c100 kullanıyorum 1 haftadır. QCY BT kulaklığım olmasına rağmen mikrofonu pek kaliteli olmadığı için bir de kablolu kulaklık arayışına girip hiç araştırmadan öylesine sipariş etmiştim. 60 küsür liralık fiyatını fazlasıyla hakediyor. Ses kalitesi ve mikrofonu çok iyi. Dışardaki görüşmelerde özellikle İstanbul'daki fırtınalı bugünlerde hiç rüzgar sesi gitmiyor karşı tarafa.
JBL C100 kulaklığını kullanıyorum. Teknosa'dan almıştım. Gayet memnunum.

Teşekkür ederim.

Üst Alt