- Adım
- Vedat
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi Note9s
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar arkadaşlar, Hepsiburada bvbmarket'ten Xiaomi Redmi Note 9s cihazını sipariş ettim kutunun içeriğinde bir anormallik farkettim ama normaldir herhalde dedim takmadım cihazı açtım hatta mi 12'ye bile güncelledim. Kutunun içeriğini şöyle anlatayım, kutunun içinden çıkan kılıf kesinlikle orijinal kılıf değil üstünde NOTE9 PROMAX gibi bir yazı var ve Type-c koruma kapağı yok. İkinci olaraktan ise normalde sim iğnesi kutunun içinden çıkan zarfın içinde yuvarlak uçlu olarak konumlanmıştır ama bunda kutunun kenarında çakma iğne olarak konumlanmış. Üçüncü olaraktan ise kutunun içinde belge eksiği var sadece kvk garanti belgesi (kaşesiz ve imzasız) ve katalog şeklinde tek dil (Türkçe) kullanım kılavuzu çıktı.
İnternetten IMEI sorgulattığım zaman orijinal olduğu görülüyor ama kutu içeriği sizede anlattığım gibi kesinlikle oynanmış fason kutu gibi gözüküyor bu ürünü iade edebilir miyim?
İnternetten IMEI sorgulattığım zaman orijinal olduğu görülüyor ama kutu içeriği sizede anlattığım gibi kesinlikle oynanmış fason kutu gibi gözüküyor bu ürünü iade edebilir miyim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.