Yardım Kulaklık ve Saat Aynı Anda Kullanılabiliyor mu?

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.10.0 UNATWXM
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, Resmi Watch 5 Lite ve Redmi Buds 6 Lite cihazlarını Xiaomi'nin resmi sitesinden satın aldım. Cihazların ikisini aynı anda kullanmam mümkün mü? Saati bağlayabildim fakat kulaklığı bağlayamıyorum. Kapağını açtığımda bağlantı seçeneği görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Merhabalar, Resmi Watch 5 Lite ve Redmi Buds 6 Lite cihazlarını Xiaomi'nin resmi sitesinden satın aldım. Cihazların ikisini aynı anda kullanmam mümkün mü? Saati bağlayabildim fakat kulaklığı bağlayamıyorum. Kapağını açtığımda bağlantı seçeneği görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
evet kullanabirsin, yalnız kulaklık biraz uraştırıyor, konum falan herşeyi aç, bi kaç defa dene mutlaka olacaktır

Oyla:

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kullanabirsin, yalnız kulaklık biraz uraştırıyor, konum falan herşeyi aç, bi kaç defa dene mutlaka olacaktır
Teşekkür ederim, yaptım. Kulaklığın sesi az geliyor ve bazen karşı tarafa ses gitmiyor ya da karşı tarafın sesi gelmiyor. Böyle olması normal mi?

Oyla:

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Teşekkür ederim, yaptım. Kulaklığın sesi az geliyor ve bazen karşı tarafa ses gitmiyor ya da karşı tarafın sesi gelmiyor. Böyle olması normal mi?
normal değil kulaklğın uygulamasından gerekli izinleri verin ,sesi yükselttiğinizde kulaklarınıza zarar vermesin diye belli kademede tutuyor onu arttırmanız gerekebilir bi kontrol edin

Oyla:
Üst Alt