Yardım Kulaklık ve indirme sorunu

LARK38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERHAN
Cihazım
MIX2 MIUI10
Konular
16
Bir hafta önce migrostan bir mi mix 2 aldim. Cihaz genel olarak iyi fakat iki sorun var halledemediğim.
Samsung s8 kulaklığı kullanıyorum. Kulaklığı taktığımda görüşme esnasında sesim karşıya gitmiyor( kulaklık sağlam). Yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum.
Mobil veri üzerindenn 3.5 gb lik bir dosya indirmek istedim fakat 'indirme boyutu wi-fi gerektiriyor' uyarısı aldim. Çok eskiden indirmeler kısmından boyutu ayarlanabiliyordu fakat yeni cihazımda bu ayar kısmını bulamadım.
Bu iki konuda tecrübeli arkadaşların yardım etmelerini rica ederim.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Kulaklikta mikrofon mevcut mu? Bazen mikrofonsuz kulaklıklarda mikrofon varmış gibi davranıp telefonun mikrofonu devre dışı kalabiliyor.

Oyla:

LARK38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERHAN
Cihazım
MIX2 MIUI10
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklikta mikrofon mevcut mu? Bazen mikrofonsuz kulaklıklarda mikrofon varmış gibi davranıp telefonun mikrofonu devre dışı kalabiliyor.
Evet. Söylediğim gibi s8 in orjinal kulaklığı, zaten daha önceki cihazımda kullanıyordum. Şimdide kulaklığı başka bi cihazda denedim çalışıyor.

Oyla:

LARK38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERHAN
Cihazım
MIX2 MIUI10
Konular
16
Mümkünse cihazı sıfırlayın, internetten indirme ile ilgili birşey diyemiyorum. Cihaz elimde olsa bulurdum ancak şimdi ne desem yanlış yönlendirme olur.
Teşekkürler. Başka bilen vardır belki bekleyelik bakalım indirme konusunda yardimci olabilecek var mı? Kulaklık konusunda da sıfırlmayı denemekten başka çare yok sanırım.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Teşekkürler. Başka bilen vardır belki bekleyelik bakalım indirme konusunda yardimci olabilecek var mı? Kulaklık konusunda da sıfırlmayı denemekten başka çare yok sanırım.
Fastboot ile temiz bir kurulum yaparsanız, sorun düzelir. Tabi bu bir tahmin, tüm bunları cihazın donanımsal bir hatası olmadığını varsayarak söylüyorum. Sıfır da olsa arızalı olabilir ürün.

Oyla:

LARK38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERHAN
Cihazım
MIX2 MIUI10
Konular
16
Fastboot ile temiz bir kurulum yaparsanız, sorun düzelir. Tabi bu bir tahmin, tüm bunları cihazın donanımsal bir hatası olmadığını varsayarak söylüyorum. Sıfır da olsa arızalı olabilir ürün.
Donanımsal olduğunu sanmıyorum, inşallah öyle değildir. Kulaklığın uyuşmamasi gibi bi sorun olabilir mi peki ?

Oyla:
Üst Alt