Soru Kulaklık türü seçimi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.5
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar Xiaomi typ-c kulaklık aldım.Sizce hangi kulaklık türünü seçmeliyim ?

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Merhabalar arkadaşlar Xiaomi typ-c kulaklık aldım.Sizce hangi kulaklık türünü seçmeliyim ?
Kılaklığı takın ve en sevdiğiniz müziği açın teker teker deneyin kulağınıza en hoş olanı seçin

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kaliteli ses'e sahip bir müzik açın ve müzik çalarken seçenekler arasında geçiş yapın, hangi seçenek daha çok hoşunuza gidiyorsa onu kullanın.

Bu konu biraz zevkler ve renkler konusu, benim sevdiğim ayarı sen sevmezsin senin sevdiğin ayarı ben sevmem.

Örnek olması için yinede belirteyim ben Xiaomi kulaklıklarını kullanırken "Renkli Sürüm" ayarında kullanıyorum, iphone kulaklıklarını kullanırken "Mi kulak-içi Pro" ayarında kullanıyorum.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler
Kılaklığı takın ve en sevdiğiniz müziği açın teker teker deneyin kulağınıza en hoş olanı seçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli ses'e sahip bir müzik açın ve müzik çalarken seçenekler arasında geçiş yapın, hangi seçenek daha çok hoşunuza gidiyorsa onu kullanın.

Bu konu biraz zevkler ve renkler konusu, benim sevdiğim ayarı sen sevmezsin senin sevdiğin ayarı ben sevmem.

Örnek olması için yinede belirteyim ben Xiaomi kulaklıklarını kullanırken "Renkli Sürüm" ayarında kullanıyorum, iphone kulaklıklarını kullanırken "Mi kulak-içi Pro" ayarında kullanıyorum.
Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt