Yardım Kulaklık Tavsiyesi Hakkında.

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom 20.1.21 Android 10 MIUI 11
Telefon Modeli
Mi Mix 3
Bootloader Kilidi
Açık
İyi geceler dilerim. Sennheiser CX 3.00 modelini kullanıyorum. Cihazımda Dolby ve Viper4FX kurulu. Fazlası ile müzik dinleyen ve her sesi duymak isteyen birisiyim. Bundan dolayı yeni bir kulaklık arayışına girdim. Bu kulaklıktan farklı olarak ne tavsiye verebilirsiniz. Teşekkür ederim.

VIEMORTEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
note 10
Konular
2
Hocam denemedim ama kz marka kulaklıklar f/p diyor çoğu kişi.Hifi kalitesinde ve ilginç ürünler bir bakın derim.True wireless olarak ttec Air beat Duo çok beğeniliyor.Kafa üstü isterseniz de gümbür gümbür bass veren(kaliteli) anker soundcore life Q10 öneririm kendisi olağanüstü bir f/p cihazı.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu kulaklığın ve markanın üstüne nasıl bir kulaklık arıyorsunuz bilmiyorum, ancak farklı markaya geçmek kalite yönünden üzebilir sizi. Aynı markanın daha üst modellerine bakın bence. Ek olarak eğer bu kulaklıktan yeterince verim alamadığınızı düşünüyorsanız bence kulaklığı değil, müzik dinlediğiniz cihazı değiştirmeyi düşünün. Eğer bir cep telefonundan dinliyorsanız müziği cep telefonlarından alabileceğiniz verim sınırlıdır, yani 5 bin liralık kulaklıkta alsanız cep telefonundan dinlediğiniz için bu kulaklık bir anlam ifade etmeyecektir.

Oyla:
Üst Alt