Yardım Kulaklık Takınca Sesi Kısıyor ve Fotoğraf Çekiyor

• Konbuyu başlatan oaydin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 786

oaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Benim şöyle bir sorunum var. Telefona kulaklığı dönüştürücüyle taktığım zaman hiçbir tuşa basmadan sesi kısıyor. Eğer kamera uygulamasındaysam fotoğraf çekmeye başlıyor. Telefona farklı dönüştürücüyle harici mikrofon taktım ve denedim sorun yine aynı. Yazılımsal olma ihtimali nedir? Şarj soketinde sıkıntı olsa şarj da etmez diye düşünüyorum. Şarjı ya da dosya aktarımını gayet sağlıklı yapabiliyorum. Böyle bir problem yaşayan ya da fikri olan yardım edebilirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler herkese

Edit: arkadaşlar bir şey keşfettim harici mikrofonu takıp mikrofona üfleyince video kaydını kesip dediğim gibi kendi kafasına göre sesi açıp kapıyor ya da video çekmeye başlıyor çok garip

Son düzenleme:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Dönüştürücü sorunlu olabilir, farklı bir dönüştürücü ile denediniz mi?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Dönüştürücülerde bu tarz sorunlar sıklıkla oluyor, sorun genellikle 3.5 jak girişinden kaynaklanıyor, oradaki tırnaklar çabuk bozuluyor yada arızalabiliyor.

Oyla:

oaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüştürücülerde bu tarz sorunlar sıklıkla oluyor, sorun genellikle 3.5 jak girişinden kaynaklanıyor, oradaki tırnaklar çabuk bozuluyor yada arızalabiliyor.
Valla bilemiyorum ben de ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım şaşkınım o nedenle şarj girişinde sorum yoktur umarım. Dönüştürücü de sıfır geldi ilk kullanımda aynı şeyleri yaşadım.

Oyla:
Üst Alt