Yardım Kulaklık Sorunu

mertsamipb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert Sami
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Telefonuma jak girişi ile kulaklığımı bağladıktan bir süre sonra telefonum kendi kendine sesi açıp kısıyor, ekranın dokunmatiği algılamıyor. Bazen de böyle yaptıktan sonra Google Asistan açılıyor ve dinlemeye başlıyor. Bu yüzden kulaklığımı kullanamıyorum lütfen yardım edin

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Telefonuma jak girişi ile kulaklığımı bağladıktan bir süre sonra telefonum kendi kendine sesi açıp kısıyor, ekranın dokunmatiği algılamıyor. Bazen de böyle yaptıktan sonra Google Asistan açılıyor ve dinlemeye başlıyor. Bu yüzden kulaklığımı kullanamıyorum lütfen yardım edin
Aynı cihazı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşadım.Öncelikle kulaklıkta bir sıkıntı yok merak etmeyin.Elinize bir iğne alın ve jak girişinde toz varmı diye hafiften kontrol edin fazla zorlamadan,varsa temizleyin.Toz yoksa girişe üfleyin veya kurutma makinesi ile uzaktan biraz tutun.Mümkünse bir süre jak girişini kullanmayın yarım gün kadar.Genellikle sıvı teması olunca(sıçrama veya cebinizde terleme yoluyla) bu sorun yaşanıyor.Dediklerimi yaparsanız bir sıkıntı kalmaz.İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt