Yardım Kulaklık ses sorunu / Redmi Note 6 Pro

furkan70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
1
Merhaba ben yeni bir redmi note 6 pro kullanıcısıyım. Cihaz her yönüyle güzel. Sadece şöyle bir problemim var. Daha önce Htc one m8 kullanıyordum beş yıldır. Kulaklıkla müzik dinlerken Htc one m8 süper ses kalitesi verirken note 6 pro ciddi derecede düşük. Acaba tüm note 6 prolarda böylemi yoksa benim cihazımdamı bir problem var veya bu durum htc nin bir artısımıdır bilgisi olan veya daha önce tecrübe eden varsa yardımcı olursa sevinirim.Birde aklıma takılan kulaklıkların marka uyumluluğu varmıdır.Xioaminin kendi kulaklıklarından alsam sorun çözülebilirmi.(Not: ayarlardan kulaklık ayarlarını yaptım pek birşey değişmiyor.)

mazlumesen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
mi note 10
Meslek
e ticaret
Konular
13
Sorun yazılımsal da olabilir bendede ses az geliyordu eu rom kurdum düzeldi senheeiser kulaklık var şuan sesi çok kaliteli alıyorum

Oyla:

Beyaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beyaz
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
0
Merhaba,
Note 6 pro'nun kulaklık ses seviyesi beni tatmin etti. Ben QCY T3 aldım, bunun da ses yüksekliği güzel fakat bass düşük. Bunun için equalizer ayarı yapıcam ama nasıl yapacağımı bulamadım. kendi müzik uygulamasından kulaklık ayarlarından yapılıyor gösteriyor fakat bende o kısım aktif değil seçemiyorum bu kulaklıklarla.
Kısacası telefonun kendinden ayar yapabilir miyim, yoksa uygulamalar mı kullanıyım, önderdiğiniz var mı bass için?
bununla alakalı konu varsa göremedim, onun linkini de paylaşabilirsiniz, yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Oyla:
Üst Alt