Soru Kulaklik sarj ayirici

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
Oncelikle selamun aleykum soyle bir sorunum var kulaklik ve sarj olayiyla alakali simdi ben bir aparat aldim ama hic tatmin edici degil sorunim su pubg oyuncusuyum surekli bir sekilde siralamada oldugum icin oyunda olmam gerekiyor ama kulakliksiz oynanmiyor sarj bittigi icin sarja taktigimda kulaklikla oynayamiyorum 1. Tavsiye bluetooth kulaklik oldu fakat kendi orj. Xiaomi bluetooth kulakligini aldim 1 saniye gec veriyor oyundaki sesi gecikmeli ve bu benim icin buyuk bir eksik.. bana saglam bir kulaklik ve sarj ayirici lazim suanki kullandigim sarjdayken sarjini dusuruyor dolmuyor ve orjinal xiaomi hybrid pro kulakligin mikrofonunu bozdu yani ses gitmiyor aparatsiz kullandigimda sikinti yok kulaklikta bana guzel.bir aparat lazim parasi onemli degil hem sarj edicek hem kulakligimdan iyi ses ve iyi bir mikrofon deneyimini istiyorum. Yardimci olurmusunuz lutfen

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Type c çoğaltıcılar var. 1 ucu şarj 1 ucu kulaklık için. Hatta bunların hdmı vs ek çıkışlı daha büyük parçalarıda var. Bende bi ara almayı düşündüm. Alırsan tavsiyem şarj kablosu gibi uzatmalı al sabit alma. Sabit olan aparat oynayışını etkileyebilir.

Edit : Şöyle birşey buldum.

Edit 2 : Buradan bütün çeviricilere ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Oyla:

Sekot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Videographer
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baseus l53 olan urunu aldim bakalim nasil olacak

Oyla:

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
L57 daha iyi. Bende L53 gibi L şeklinde şarj kablosu var oyun oynarken rahahatsız ediyor. Telefon ile kablosu arasında boşluk kaldığından. L57 tam oturuyor gibi. Hem telefonu yandan uzatır konsol gibi oyun deneyimi yaşatabilir.

Oyla:

ofofyarim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9
Konular
8
L57 daha iyi. Bende L53 gibi L şeklinde şarj kablosu var oyun oynarken rahahatsız ediyor. Telefon ile kablosu arasında boşluk kaldığından. L57 tam oturuyor gibi. Hem telefonu yandan uzatır konsol gibi oyun deneyimi yaşatabilir.

Bu çeviriciler rahatsız etmezmi acaba? Sağ solu kavrayamamak rahat hareket ettirmez bence.

Oyla:
Üst Alt