Sohbet Kulaklık Önerisi

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Max. 30 tl ye marka farketmeksizin kulaklık arıyorum aliexprees vb. site marka tip fark etmez
kullandığınız veya önerdiğiniz var mı
teşekkürler

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
Max. 30 tl ye marka farketmeksizin kulaklık arıyorum aliexprees vb. site marka tip fark etmez
kullandığınız veya önerdiğiniz var mı
teşekkürler
Xiaomi piston fresh edition işinizi görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei Am116 kulak içi kullanıyorum mi 8 için aldım memnunum :)
Hocam tıpasız kulaklığım yoktu. Sizin kulaklık Türkiye'de 60₺ AliExpresste 3$ aliexpresten alıp bir deneyelim bakalım :D Tavsiye için teşekkürler.

Son düzenleme:

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5

onur3207

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ONUR
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Olmaz hocam. İkisinden aynı anda ses alamazsınız.
Çok teşekkür ederim Hocam. Peki bu tekiyle işimi görür mü ? Ben her gün evden çıkarken müzik dinlemek için kullanıyorum sadece ..

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok teşekkür ederim Hocam. Peki bu tekiyle işimi görür mü ? Ben her gün evden çıkarken müzik dinlemek için kullanıyorum sadece ..
Hocam bu model müzik dinlemek için değil özel olarak çağrı yapmak amacıyla üretilmiş bir ürün. Dolayısıyla kullanımı son derece kolay, taşınması rahattır, şarjı uzun gider, sesi net alırsınız fakat müzik performansı düşüktür. Sadece müzik dinlemek için kullanacaksanız farklı modellere bakmanızı önerebilirim.

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
Ben xiaomi Bluetooth receiver kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Kablolu kulaklıklarınızı kayıpsız bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

onur3207

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ONUR
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Hocam bu model müzik dinlemek için değil özel olarak çağrı yapmak amacıyla üretilmiş bir ürün. Dolayısıyla kullanımı son derece kolay, taşınması rahattır, şarjı uzun gider, sesi net alırsınız fakat müzik performansı düşüktür. Sadece müzik dinlemek için kullanacaksanız farklı modellere bakmanızı önerebilirim.

Peki, sizin müzik dinlemek için önerebileceğiniz bir blurtooth kulaklık var mı ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki, sizin müzik dinlemek için önerebileceğiniz bir blurtooth kulaklık var mı ?
APTX destekli olan modellere bakabilirsiniz. Fiyatları diğerlerine göre bir miktar daha yüksek ancak diğerleriyle ses kalitesi arasında çok ciddi fark var. KZ modellerine bir göz gezdirin. Bu marka kullanıcıları son derece memnunlar. Kz Kulaklık

Üst Alt