Yardım kulaklık önerisi

keyifli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alişn
Cihazım
Mi9
Konular
8
merhaba arkadaşlar malumunuz kulaklık girişi type c olma sebebiyle 3.5 mm Jack girişli olanlar olmuyor. var mı önereceğiniz kablolu kulaklık var mı?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bahadirrakbas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi 6
Konular
0
merhaba arkadaşlar malumunuz kulaklık girişi type c olma sebebiyle 3.5 mm Jack girişli olanlar olmuyor. var mı önereceğiniz kablolu kulaklık var mı?

Xiaomi nin usb type c kulaklığı var fiystı biraz pahalı ama perforöansı müthiş

Oyla:

keyifli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alişn
Cihazım
Mi9
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi nin usb type c kulaklığı var fiystı biraz pahalı ama perforöansı müthiş

onların hepsini malum Çin sitesinde inceledim. ama okadar param yok onlar haricinde almış denemiş olan var ise yardımcı olur ise sevinirim.

Oyla:

tcandemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tcandemir
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1

Ben gearbestten 3 dolara xiaomi piston basic kulaklık aldım, telefonun kutusundan çıkan bağlantı aparatıyla kullanıyorum. Böylece aynı kulaklığı başka aletlerle de kullanabiliyorum.

Eğer çok müzik dinliyorsanız ve daha kaliteli kulaklıklar arıyorsanız xiaominin üst segmentleri de var. Gearbest ya da aliexpressten alabilirsiniz.

Oyla:

keyifli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alişn
Cihazım
Mi9
Konular
8
Ben gearbestten 3 dolara xiaomi piston basic kulaklık aldım, telefonun kutusundan çıkan bağlantı aparatıyla kullanıyorum. Böylece aynı kulaklığı başka aletlerle de kullanabiliyorum.

Eğer çok müzik dinliyorsanız ve daha kaliteli kulaklıklar arıyorsanız xiaominin üst segmentleri de var. Gearbest ya da aliexpressten alabilirsiniz.

dönüştürücü ile ilgili bir sıkıntı yok. onu bağlayarak çözebiliriz. ben direk type c girişli uygun kaliteli kulaklık arıyorum. yinede teşekkür ederim.

[doublepost=1514355551,1514189652][/doublepost]Merhaba arkadaşlar birkaç tane kulaklık deneme fırsatım oldu merak edenler için yazımı paylaşıyorum. üzülerek söylüyorum ki mi kulaklıkta istediğimi alamadım. İphone kulaklığım vardı bende o daha iyi. deneme yaptığım ürün şu dur.
Mi In-Ear Headphones Pro

Ekli dosyalar

• mi kulakluk.JPG
    mi kulakluk.JPG
    19,1 KB · Görüntüleme: 51
Oyla:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Bence kablolu kulaklıkla hiç uğraşma.Meuzi Bluetooth kulaklık öneririm.Biraz pahalı ama gearbest te indirimini yakalarsan uygun fiyata gelir.

Oyla:

keyifli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alişn
Cihazım
Mi9
Konular
8
Bence kablolu kulaklıkla hiç uğraşma.Meuzi Bluetooth kulaklık öneririm.Biraz pahalı ama gearbest te indirimini yakalarsan uygun fiyata gelir.

gearbest banggod buraları sürekli takip ederim.şimdi işin gerçeği herşeyimiz şarj edilebilir cihazlar ile dolu oldu.o yüzden pek sıcak bakmıyorum .bluetot kulaklık çok iyi ama hem telefonun şarjını çok yiyor.hemende aldığım cihazı şarj etmem gerekiyor.:D ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Gearbest'te indirimlerle 40 dolara düşüyor zaman zaman Xiaomi Anc Hybrid. Bence bu indirimleri yakalamaya çalışın. En çok tavsiye edebileceğim kulaklık bu olur.

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Acaba hem şarj için type-c hemde kulaklık için girişi olan bir aparat varmıdır? Aynı anda hem şarj etmek hemde kulaklık takmak mümkün olur bu şekilde, böyle bir aparat varsa almak lazım

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Acaba hem şarj için type-c hemde kulaklık için girişi olan bir aparat varmıdır? Aynı anda hem şarj etmek hemde kulaklık takmak mümkün olur bu şekilde, böyle bir aparat varsa almak lazım

Var hocam Aliexpress'de gördüm; fakat bu aparat ile Hızlı Şarj desteklenmediği söyleniyor ama. Sadece gördüm dediğim gibi Aliexpress üzerinde, ne kullanıcı yorumu okudum ne de kendim test ettim.

Oyla:
Üst Alt