Yardım kulaklık cızırtısı

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Çözümleyemediğim bir sorun var. Bundan önce ki telefonum mi 8 liteda da olan bir sorundu şuan poco x3 nfc cihazımda da oluyor. Kulaklık ile WhatsApp da veya telegram da görüntülü veya sesli konuşma yaparken hatta bazen normal sesli görüşmede oluyor. Konuşma ortasınca cızırtı çıkıyor ve artıyor. Kaç tane kulaklık denedim hatta ıphone orijinal kutudan çıkma kulaklık ile bile denedim bu oluyor. Bunun sebebi nedir ?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hangi ROM hocam? Ben de Mi 8 lite kullanıyorum ama daha hiç yaşamadım, sonradan mı oluştu?

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi ROM hocam? Ben de Mi 8 lite kullanıyorum ama daha hiç yaşamadım, sonradan mı oluştu?
Önceden kullanıyordum mi8 lite global olsun eu olsun hepsinde yapıyordu. Şu an elimde poco var ondada yapıyor. Global sürüm var telefonda

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hiçbirinde yaşamamıştım hocam bu sorunu.
Cidden anlam veremediğim bir şey. Kulaklık aldım olmadı. Orijinal ıphone kulaklığı denedim olmadı. Konuştuğum kişilerde bu sorunu sadece. Bence yaşadığını söylüyolar sinir bozucu olmaya başladı

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Cidden anlam veremediğim bir şey. Kulaklık aldım olmadı. Orijinal ıphone kulaklığı denedim olmadı. Konuştuğum kişilerde bu sorunu sadece. Bence yaşadığını söylüyolar sinir bozucu olmaya başladı
Hocam dönüştürücü neden olabilir diyeceğim de POCO modelinde de jack girişi mevcut.

Üst Alt