Yardım kulaklık çeviri ve otg okuma hatası

emregs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global beta miui 10, v9.2.15
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,
Telefonu Cepport'tan aldım geçen yıl, çok da memnundum. Ama en büyük hatam Delta Servis olaynı es geçmekmiş. Rezalet bir yer. Bu kişilerin lisanslı servis olması bile ülkenin utancı. şikayet ediyorsun cevap yok, sorun yazıyorsun cevap yok. servis getir dediler götürdük 20 günde anca yaptılar, sorunların nesi halloldu diyorum cevap yok, format atılmamış, rezalet ötesi.
Konudan sapmayayım bu firmaya ilettiğim şikayetten biri şuydu: telefonu geçen yıl yaza kadar müzik dinlemek için kullandığımda sorun yoktu, 3.5mm converter ile çalışıyordu ayrıca usb stick ten şarkı atıyordum yani otg kablosu da çalışıyordu.
şimdi yaz sonundan beri çalışmıyor. sebebini bilmiyorum. android ayarlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. ne problem anlamadım. bu sorunu internette de bulamadım. konu yazılımsal çünkü kablolar çalışıyor. örneğin playstore dan indirilen bir program var bu program sanırım sound-ampp gibi bir şeydi. bu programın ayarlarında bir şey seçince kulaklığa ses gidiyordu. ancak bu seferde hep kulaklık takılı muhabbeti oluyordu takılı olmasa bile. ayrıca bu esnada telefon çok ısınıyor, ve telefonun pili çok hızlı tükeniyordu.
garantiye verdim delta servis 20 günde anca 2-3 kere parça bekleme moduna aldı, parça temini yaptı. pili dğeiştirdi, ve şarj soketi değiştirdi. sorun yine hallolmadı, çünkü dediğim gibi konu yazılımsal. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
yeri gelmişken tekrar hatırlatayım. delta servis bir servis değildir, tercih etmeyiniz...

Üst Alt