Soru Kulaklık - Bluetooth/Normal?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
İyi pazarlar, mi6 cihazım için 80 civarında kaliteli bir kulaklık arıyorum, ve tr de fiyatlar uçuk olduğu için diğer marketlere baktım, AliExpress ve Bangood vs.

BlitzWolf 3.5mm Mic Ile Kablolu Kulaklık Mikrofon Ile Kulak Kulaklık Başlıkları Kulaklık Evrensel İçin Samsung Için iPhone 6 s Smartphone
to Clipboard

Şu kulaklık çok ilgimi çekti, almak istiyorum ama mi6 da normal kulaklık girişi olmadığı ve kablo kalabalığı minimum olduğu için Bluetooth kulaklığada ilgim var, yürüyüş de vs. Çok iyi oluyor Bluetooth olması, ama onlarında şarjı nasıl dayanır vs. Bilgim yok, ne önerirsiniz eğer Bluetooth oneriniz varsa link vs. Almak isterim

-

Aslında eski bir Nokia Bluetooth aparatı var elimde, yani herhangi bir kulaklığı bağlayıp kullanabiliyorum, linkteki kulakligi alıp bağlayıp kullanabilirim ama şarj sıkıntı çabuk bitiyor, böyle bir aparat varmıdır baska?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
blitzwolf 20 dolar güzel bir kulaklığa benziyor kablolu kulaklığı bluethoot cihaza bağlayıp müzik dinleyecekseniz beklentilerinizi biraz düşük tutmanızı öneririm " " ne kadar kaliteli bir ses alırmıyım bilmem ama ben sipariş verdim linkteki cihazı 10-15 güne kadar gelir diye tahmin ediyorum böyle bir cihaz düşünün derim

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
blitzwolf 20 dolar güzel bir kulaklığa benziyor kablolu kulaklığı bluethoot cihaza bağlayıp müzik dinleyecekseniz beklentilerinizi biraz düşük tutmanızı öneririm " " ne kadar kaliteli bir ses alırmıyım bilmem ama ben sipariş verdim linkteki cihazı 10-15 güne kadar gelir diye tahmin ediyorum böyle bir cihaz düşünün derim
Güzel gibi ama çok pahalı, sadece kulaklık için bile zar zor çıkaracağım psra.. neyse sağolun yinede elimizdeki ile idare edeceğiz artık

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Hocam bir kaç gün içinde resmi distribütör/KVK garantili QCY kulaklıklar marketimizde yer alacak ve fiyatları da oldukça uygun olacak. Karar vermeden önce biraz beklemenizi tavsiye ederim :)
BT li kulaklık öneririm ve QCY markalı kulaklıkları da oneririm.
Aslında eski bir Nokia Bluetooth aparatı var elimde, yani herhangi bir kulaklığı bağlayıp kullanabiliyorum, linkteki kulakligi alıp bağlayıp kullanabilirim ama şarj sıkıntı çabuk bitiyor, böyle bir aparat varmıdır baska?
Bu aletin bir adı var mı ise yarar gibi duruyor bir yerlerde satılıyorsa almak isterim

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BT li kulaklık öneririm ve QCY markalı kulaklıkları da oneririm.

Bu aletin bir adı var mı ise yarar gibi duruyor bir yerlerde satılıyorsa almak isterim
Yukarıdaki arkadaş bir link atmış, Xiaomi nin güzel birşey gibi ama

[doublepost=1524449380,1524449214][/doublepost]
Hocam bir kaç gün içinde resmi distribütör/KVK garantili QCY kulaklıklar marketimizde yer alacak ve fiyatları da oldukça uygun olacak. Karar vermeden önce biraz beklemenizi tavsiye ederim :)
İlgi mi çekti şuan hocam xd, biraz bakınayım QCY ye eğer aklıma yatarsa bekleyip buradan alabilirim
[doublepost=1524450476][/doublepost]Qcy baktım da, Bluetooth lu var hep, açıkçası Bluetooth kulaklık kullanım kolaylığından daha tercihim ama şarj sıkıntısı var, o yüzden emin değilim

2017 QCY QY12 manyetik anahtarı spor kulaklıklar kablosuz Bluetooth kulaklık MIC ile kulaklık gamer kulakiçi koşu sweatproof
to Clipboard

Şunu beğendim mesela, diğer bakındığım ile aynı fiyatta hemen hemen, ama sarj konusunda sıkıntı çıkartmaz diyebilirmisiniz?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

İlgi mi çekti şuan hocam xd, biraz bakınayım QCY ye eğer aklıma yatarsa bekleyip buradan alabilirim
[doublepost=1524450476][/doublepost]Qcy baktım da, Bluetooth lu var hep, açıkçası Bluetooth kulaklık kullanım kolaylığından daha tercihim ama şarj sıkıntısı var, o yüzden emin değilim

2017 QCY QY12 manyetik anahtarı spor kulaklıklar kablosuz Bluetooth kulaklık MIC ile kulaklık gamer kulakiçi koşu sweatproof
to Clipboard

Şunu beğendim mesela, diğer bakındığım ile aynı fiyatta hemen hemen, ama sarj konusunda sıkıntı çıkartmaz diyebilirmisiniz?

Direk elime alıp test etmeden, sizin beklentilerinizi tam olarak bilmeden sıkıntı çıkartır veya çıkartmaz demem mümkün değil ancak evde aşağıdaki modeli kullanıyorum ve 10 saatten fazla bir kullanım süresi var. Kendi adıma bu modelden fazlasıyla memnunum.

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59

to Clipboard

Hocam sagolun ama bu bana fazla pahali geldi

Oyla:

asepam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sezgin
Cihazım
mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
2
merhaba, meizu ep-51 kullanıyorum. bluetooth 'lu şarjı 5-6 saat gidiyor. 150 lira civarı. kablo kalabalığı olup oraya buraya takılmıyor. micro usb ile şarj olduğundan şarj aleti bulmak zor olmuyor. yanında mini taşıma çantası gibi birşey ile geliyor. en önemlisi kolay kolay klaktan düşüyor. 150 lira veririm dersen güzel alet .

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Direk elime alıp test etmeden, sizin beklentilerinizi tam olarak bilmeden sıkıntı çıkartır veya çıkartmaz demem mümkün değil ancak evde aşağıdaki modeli kullanıyorum ve 10 saatten fazla bir kullanım süresi var. Kendi adıma bu modelden fazlasıyla memnunum.

Fena değil gibi ama kulak içi arıyorum hocam, büyük gelir bana
[doublepost=1524483631,1524483513][/doublepost]
merhaba, meizu ep-51 kullanıyorum. bluetooth 'lu şarjı 5-6 saat gidiyor. 150 lira civarı. kablo kalabalığı olup oraya buraya takılmıyor. micro usb ile şarj olduğundan şarj aleti bulmak zor olmuyor. yanında mini taşıma çantası gibi birşey ile geliyor. en önemlisi kolay kolay klaktan düşüyor. 150 lira veririm dersen güzel alet .
150 de çok be hocam xd, benim linkini attığım qcyde 8 saat yazıyor çalma süresi, 80 lira
[doublepost=1524483705][/doublepost]
Hocam sagolun ama bu bana fazla pahali geldi
Banada pahalı geldi hocam xd,o yüzden almıyacağım ama oradan çıkıp varsa diğer daha uygun ürünlere bakabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt