- Adım
- İsa Kandemir
- Cihazım
- Etab5 - Mi6
- Konular
- 21
İyi pazarlar, mi6 cihazım için 80 civarında kaliteli bir kulaklık arıyorum, ve tr de fiyatlar uçuk olduğu için diğer marketlere baktım, AliExpress ve Bangood vs.
BlitzWolf 3.5mm Mic Ile Kablolu Kulaklık Mikrofon Ile Kulak Kulaklık Başlıkları Kulaklık Evrensel İçin Samsung Için iPhone 6 s Smartphone
Şu kulaklık çok ilgimi çekti, almak istiyorum ama mi6 da normal kulaklık girişi olmadığı ve kablo kalabalığı minimum olduğu için Bluetooth kulaklığada ilgim var, yürüyüş de vs. Çok iyi oluyor Bluetooth olması, ama onlarında şarjı nasıl dayanır vs. Bilgim yok, ne önerirsiniz eğer Bluetooth oneriniz varsa link vs. Almak isterim
-
Aslında eski bir Nokia Bluetooth aparatı var elimde, yani herhangi bir kulaklığı bağlayıp kullanabiliyorum, linkteki kulakligi alıp bağlayıp kullanabilirim ama şarj sıkıntı çabuk bitiyor, böyle bir aparat varmıdır baska?
BlitzWolf 3.5mm Mic Ile Kablolu Kulaklık Mikrofon Ile Kulak Kulaklık Başlıkları Kulaklık Evrensel İçin Samsung Için iPhone 6 s Smartphone
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
to ClipboardŞu kulaklık çok ilgimi çekti, almak istiyorum ama mi6 da normal kulaklık girişi olmadığı ve kablo kalabalığı minimum olduğu için Bluetooth kulaklığada ilgim var, yürüyüş de vs. Çok iyi oluyor Bluetooth olması, ama onlarında şarjı nasıl dayanır vs. Bilgim yok, ne önerirsiniz eğer Bluetooth oneriniz varsa link vs. Almak isterim
-
Aslında eski bir Nokia Bluetooth aparatı var elimde, yani herhangi bir kulaklığı bağlayıp kullanabiliyorum, linkteki kulakligi alıp bağlayıp kullanabilirim ama şarj sıkıntı çabuk bitiyor, böyle bir aparat varmıdır baska?