Yardım Kulaklık alanını kapatmayın hatası

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
27
Selamün aleyküm

Cihazım note 9s 11.0.8 eu custom rom yüklü.

Cihazın kilidini açınca direk kulaklık alanını kapatmayın diyordu. Ayarlar dan cep modunu kapattım bu hatayı vermiyor şuan ama bu hatayla beraber birisini aradığım zaman ekran direk kapanıyor ve aramayı kapatamıyorum sesli mesaja da düşse yapacak birşey yok ekran gelmiyor ancak yanımdan birisini aratıyorum kendime öylelikle kapatabiliyorum.

Bu rom u dün kurdum hindistan rom u kuruluydu onu 2 hafta kullandım sorun yoktu cihazın bl kilidini kırdım bu hatayı vermeye başladı 2 gün kullandım rom dan dır dedim custom rom eu kurdum hata yine devam ediyor ne yapmalıyım?

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Selamün aleyküm

Cihazın kilidini açınca direk kulaklık alanını kapatmayın diyordu. Ayarlar dan cep modunu kapattım bu hatayı vermiyor şuan ama bu hatayla beraber birisini aradığım zaman ekran direk kapanıyor ve aramayı kapatamıyorum sesli mesaja da düşse yapacak birşey yok ekran gelmiyor ancak yanımdan birisini aratıyorum kendime öylelikle kapatabiliyorum.

Bu rom u dün kurdum hindistan rom u kuruluydu onu 2 hafta kullandım sorun yoktu cihazın bl kilidini kırdım bu hatayı vermeye başladı 2 gün kullandım rom dan dır dedim custom rom eu kurdum hata yine devam ediyor ne yapmalıyım?

Güvenlik uygulaması>Araçlar>Donanım testine tıklayın ve sensörlerde sorun var mı kontrol edin

Oyla:

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Güvenlik uygulaması>Araçlar>Donanım testine tıklayın ve sensörlerde sorun var mı kontrol edin
Güvenlik uygulamasında araçlar kısmı yok yalnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamün aleyküm

Aynı sorunu bende yaşıyorum global rom da son güncelleme ile meydana geldi önceden yoktu. Ve gerçekten sinir bozucu

Oyla:

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Güvenlik uygulamasında araçlar kısmı yok yalnız

Aynı sorunu bende yaşıyorum global rom da son güncelleme ile meydana geldi önceden yoktu. Ve gerçekten sinir bozucu

Sağ Altta var

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Ayrıca telefonda ekran koruyucu var mı? Kırılmaz ekran yada kılıf falan

Oyla:

Veyis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veyis
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
CNC Makine
Konular
27
26. Proximity test sensör olanı galiba çalışıyor ama az önce girdim tekrar 0 da bayağı bekledi çıktım geri girdim yine 0 beş saniye sonra 5 oldu elimi ekrana getirdim 0 oldu çektim 5 oldu.

Ayrıca telefonda ekran koruyucu var mı? Kırılmaz ekran yada kılıf falan
Orjinal üzerinde gelen koruyucu var.

Oyla:
Üst Alt