Yardım Kulaklığın Ses Vermeme Sorunu!

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.2 Kararlı
Telefon Modeli
Mi Max 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Çok sık olmasa da yaşanan bir durumdu ama iki gündür sürekli olmaya başladı. Kulaklığı takıyorum şarkı dinlerken bir şey oluyor durduruyorum ya da hiçbir şey yokken ses vermemeye başlıyor. Bazen şarkının saniyesi 00:01-00:02 diye ilerlerken birden tekrar 00:01-00:02 diye tekrarlıyor sürekli, hepsini ilerleyemiyor. Bazen de normal şekilde devam ediyor ama iki türlü de kulaklığa ses vermiyor. Böyle zamanlarda youtube videolarının falan da sesi çıkmıyor ve görüntüsü takılarak ilerliyor. Telefonu yeniden başlatmadığım sürece de düzelmiyor. Sebebi nedir bunun ve kesin bir çözümü var mıdır? Çok sıkıldım bu durumdan.

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Yine aynı şey oldu.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Max 2 maalesef ömrünü doldurmak üzere olan bir cihaz hocam... Emektarın bu tarz sorunlar vermesini de doğal karşılamak, daha büyük sıkıntılar çıkarmaması için de dua etmek lazım.

Bahsettiğiniz sorun arkaplanda ramin dolması nedeniyle oluyor gibi. Yeniden başlattığınızda ram tamamen boşalıyor ve performans sizi edecek düzeyde yükseliyor. Günlük olarak yeniden başlatmayı alışkanlık haline getirebilirsiniz.

Oyla:

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Anladım. Peki, teşekkürler.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Anladım. Peki, teşekkürler.
Daha arındırılmış olması sebebiyle belki eu rom kullanırsanız ram kullanımı daha boş olabilir hocam. Veyahut belki bu şuan kullandığınız rom ile ilgili bir sorun olabilir. Farklı romlar deneyin bence

Oyla:

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Daha arındırılmış olması sebebiyle belki eu rom kullanırsanız ram kullanımı daha boş olabilir hocam. Veyahut belki bu şuan kullandığınız rom ile ilgili bir sorun olabilir. Farklı romlar deneyin bence

Yapabileceğim şeyler olsa keşke. Bilmediğim için telefona zarar verebilirim. Yoksa root falan da atmak istiyorum ama maalesef...

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Yapabileceğim şeyler olsa keşke. Bilmediğim için telefona zarar verebilirim. Yoksa root falan da atmak istiyorum ama maalesef...
Rahatsız edici bir şey bence yaşadığınız sorun hocam. Sitedeki anlatımları tam ve doğru bir şekilde yaparsanız bir sorun olmaz ama siz bilirsiniz tabi

Oyla:
Üst Alt