Tavsiye Kulak üstü kulaklık önerisi

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, günde 4-5 saat boyunca kulaklık kullanacağım. Geçen yıl bir tanesini kullanmıştım, çok kalınca kulağımı ağrıtıyordu. Biraz küçüktü, ondan olabilir. Kulağı ağrıtmayacak, tam oturan rahat bir model istiyorum. Bluetooth bağlantılı olursa daha iyi olur. Teşekkürler

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Fiyat performans ürünü olarak QCY H3 Modelini tavsiye ederim, bass tiz dengesi çok iyi, şarjı 3 gün rahat gidiyor. AAC codec kullanıyor, hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsunuz, içinden jack kablosu çıkıyor.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat performans ürünü olarak QCY H3 Modelini tavsiye ederim, bass tiz dengesi çok iyi, şarjı 3 gün rahat gidiyor. AAC codec kullanıyor, hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsunuz, içinden jack kablosu çıkıyor.
Tavsiye için teşekkürler hocam ona bakarken trendyolda birde QCY H2 pro gördüm onunda yıldız oranı iyiye benziyor onu önerir misiniz peki

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Aşağıdan inceleyin isterseniz

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
anker soundcore life q30 1 senedir kullanıyorum mükemmel cihazı nerdeyse ayda 1-2 kere filan şarj ediyorum
günlük 1 saat kullanıyorum sporda rahatsızlık vermiyor ses kalitesi anc filan baya güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Aşağıdan inceleyin isterseniz
Teşekkürler hocam sizin önerdiğiniz QCY H3 daha iyi gibi geldi birde şunu farkettim H3 kulak çevreleyen H2 Pro ise kulak üstü kulaklık, ben kulağımın üstüne baskı yapmasını istemiyorum çünkü uzun kullanımda biraz ağrıtıyor, sanırım kulak çevreleyen kulağa baskı yapmayıp kulağı içeriye oturtuyor siz rahatlık konusunda ve sesi konusunda memnun musunuz?

Son düzenleme:
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Teşekkürler hocam sizin önerdiğiniz QCY H3 daha iyi gibi geldi birde şunu farkettim H3 kulak çevreleyen H2 Pro ise kulak üstü kulaklık, ben kulağımın üstüne baskı yapmasını istemiyorum çünkü uzun kullanımda biraz ağrıtıyor, sanırım kulak çevreleyen kulağa baskı yapmayıp kulağı içeriye oturtuyor siz rahatlık konusunda ve sesi konusunda memnun musunuz?
Yakın zamanda kulak ameliyatı olduğum için kulak içi kulaklıklar yasaklandı artık, o yüzden baskı yapmayan bir model aramıştım, en geniş açısı olan buydu. Uzun süre kullanımda ağrı yapmıyor, sesi fazlasıyla iyi zaten, o konuda içiniz rahat etsin.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Yakın zamanda kulak ameliyatı olduğum için kulak içi kulaklıklar yasaklandı artık, o yüzden baskı yapmayan bir model aramıştım, en geniş açısı olan buydu. Uzun süre kullanımda ağrı yapmıyor, sesi fazlasıyla iyi zaten, o konuda içiniz rahat etsin.
Geçmiş olsun, yardımınız için teşekkürler hocam birde sizin önerdiğiniz hybrit modeli dimi hocam

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Geçmiş olsun, yardımınız için teşekkürler hocam birde sizin önerdiğiniz hybrit modeli dimi hocam
Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkür ederim. Evet hocam bu model. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkür ederim. Evet hocam bu model. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hocam tekrardan merhaba, tavsiye ettiğiniz kulaklığı biraz daha araştırırken bazıları anker q21i NC almamı önerdi fiyat olarak aynı ve ses kalitesi daha iyiymiş bu kulaklık hakkında bilginiz var mı?

Oyla:
Üst Alt