Sohbet Kripto Para Satın Alma

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Merhaba arakadaşlar, Azerbaycanda Kripto para satın almak istiyorum fakat burada kripto para satışı yasa dışı o yüzden bu işi yapan hiç bir site yada kurum yok. Türkiyede bir kaş btcturk ve b. bir kaç siteye rastladım, fakat onlarda kimlik doğrulaması(TC) olmadan satış yapmıyorlar. Başka hangi yöntem ve site ile bu işi hall edebilirim? Bir kaç site karşıma çıktı fakat komisyonu çok fazla istiyor yada kimlik doğrulaması istiyorlar. Bu konularda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Binance üzerinden kredi kartı ile satı alabilirsiniz.

Ben çekim işlemlerini paribu üzerinden yapıyorum fakat Azerbaycan'da satın aldığınız kripto parayı nasıl nakde dönüştürürsünüz bilemiyorum...

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
cantara
Bende tam bitcoin ile alakalı konu açacaktım, dolar,euro da harcanmışız bitcoin almak niye aklıma gelmediyse... Bu seviyede alınır mı sizce hiç anlamam.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara
Bende tam bitcoin ile alakalı konu açacaktım, dolar,euro da harcanmışız bitcoin almak niye aklıma gelmediyse... Bu seviyede alınır mı sizce hiç anlamam.
Ben de pek uzman sayılmam hocam :) 6 ay önce sormuş olsaydınız kesinlikle evet alın derdim (o kadar anlıyorum) ama şu an maalesef benim de fikrim yok.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ben de pek uzman sayılmam hocam :) 6 ay önce sormuş olsaydınız kesinlikle evet alın derdim (o kadar anlıyorum) ama şu an maalesef benim de fikrim yok.
Anladım hocam, ben biraz araştırma yapayım neye göre çıkıyor düşüyor hangi ülkenin parası en iyisi. :)

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binance üzerinden kredi kartı ile satı alabilirsiniz.

Ben çekim işlemlerini paribu üzerinden yapıyorum fakat Azerbaycan'da satın aldığınız kripto parayı nasıl nakde dönüştürürsünüz bilemiyorum...
Teşşekkür ederim hocam deniycem, şu anda aslında nakite dönüştürmek amacım yok, manatı kripto paraya çevirib öyle kullanmak işimi görür, fakat binance de, yurtdışı bir site olduğundan burada ki bankalar da, yurtdışı satın alımı yüzünden ek vergi alıyorlar. O yüzden ödeme yöntemi olarak Webmoney kullanan bir site bula bilirsem çok iyi olur, Webmoneye çok küçük komisyonlarla para yatırmak mümkün burada.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Binance 2 Btc bakiyeye kadar zorunlu onay istemiyor diye biliyorum.Sizin orada Papara geçiyorsa kolayca alım-satım yapabilirsiniz.

Kolay fiyat takibi için konuya bakabilirsiniz.
Coin360

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
BTCTurk'ten aldım bende güzel kar ettirdi 10 günde bakalım devamı nasıl olacak.

Üst Alt