Soru Konya mi store açılışı

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. Konya'da Mi Store açılışı olacak. Mi Band 4 almak istiyorum. Yanında hediye de alabilirsem harika olur :PBu açılışlara saat kaçta gitmek gerekiyor tecrübeli olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Açılış saat 13.00'da.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hayır mağaza Evofone değil. İstanbul caddesinde yer alan MIUI Türkiye yerel satış noktası Yağmur Telekom tarafından açılacak.

Açılış saat 13.00'de gerçekleşecek ancak çok yoğun bir katılım olacak gibi görünüyor. Ne kadar erken orada olursanız o kadar erken ön sıralara yerleşirsiniz :)

Oyla:

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır mağaza Evofone değil. İstanbul caddesinde yer alan MIUI Türkiye yerel satış noktası Yağmur Telekom tarafından açılacak.

Açılış saat 13.00'de gerçekleşecek ancak çok yoğun bir katılım olacak gibi görünüyor. Ne kadar erken orada olursanız o kadar erken ön sıralara yerleşirsiniz :)

Evafone derken anlamadım bir anlatır mısınız ya angel~~ Şimdi bu bildiğimiz İstanbul'a Ankara'ya açılan mağazadan farklı mı?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evafone derken anlamadım bir anlatır mısınız ya angel~~ Şimdi bu bildiğimiz İstanbul'a Ankara'ya açılan mağazadan farklı mı?
Hayır hocam farklı değil. Ülkemizde açılan tüm Mi Shoplar farklı işletmeciler tarafından işletilmekte. Örneğin Ankara Ankamall Evofone tarafından işletliyor, İstanbul Marmarapark Cepport vb. Konya mağazasının işletmecisi ise Yağmur Telekom, yani diğerlerinden farklı bir statüde değil.

Oyla:

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam farklı değil. Ülkemizde açılan tüm Mi Shoplar farklı işletmeciler tarafından işletilmekte. Örneğin Ankara Ankamall Evofone tarafından işletliyor, İstanbul Marmarapark Cepport vb. Konya mağazasının işletmecisi ise Yağmur Telekom, yani diğerlerinden farklı bir statüde değil.

Peki çok sağolun hocam. Saat 9 gibi gitmeyi düşünüyorum. Geç olur mu sizce? angel~~

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki çok sağolun hocam. Saat 9 gibi gitmeyi düşünüyorum. Geç olur mu sizce? angel~~
AVM ne zaman açılıyor bilemiyorum hocam. Ama açılmadan önce gidip de Konya soğuğunda beklemeyin bence. :)

Oyla:
Üst Alt