Soru Konuşmayı Çevir telefon aramalarında canlı çeviri yapıyormu?

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Konuşmayı Çevir özelliği sesli ve yazılı olarak çalışıyor.

Bu özellik telefon ile görüşme yaparken Konuşmayı Çevir e tıkladığımızda çalışır mı?

Telefonun aramalarda canlı çeviri özelliği var mı?

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz kurcalama ve deneme sonunda, Telefonun aramalarda canlı çeviri özelliği varmış.

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Aramalarda internet bağlantısının açık olması gerekiyor. Şimdi sadece bulut hizmeti şeklinde çalışıyor.
İnternet bağlantısı yokken çevir dendiğinde zaten ağ bağlantısı olmadığını söylüyor.

Ayarlar 🢂 Ek ayralar 🢂 Yan araç kutusu 🢂 "Arama araç kutusu" aktif olacak.

Arama yapıldığında veya geldiğinde "Yan araç çubuğu" otomatik açılıyor. Araç çubuğunu açınca "Çevir" çıkıyor.
Çevir e tıklayınca sizin ve karşıdakinin dil seçeneklerini ayarlıyorsunuz, yada otomatik algıla diyorsunuz.
Hem yazılı hemde sesli olarak anında çeviriyor.

brk.1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
1
Bunu biliyordum hocam ama yine de emeğinize sağlık, en azından bilmeyen arkadaşlar faydalanırlar. Ben samsung cihazlardaki gibi bizim konuşmamızı da karşı tarafa o kişinin dilinde çeviri yaparak gönderiyor mu diye merak etmiştim. Belki bu özellik de gelir güncellemeler ile.

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
bizim konuşmamızı da karşı tarafa o kişinin dilinde çeviri yaparak gönderiyor mu
"bizim konuşmamızı da karşı tarafa o kişinin dilinde çeviri yaparak gönderiyor mu" diye merak etmişsiniz.
Evet bizim konuşmamızı karşı tarafın dilene çeviriyor. Karşı taraf kendi dilinde sesli dinliyor.
Siz karşı tarafın diline ne seçerseniz o şekilde çeviriyor. Denemek için bir kaç dil denedim çevirdi.

Üst Alt