Sohbet Konuların kirlenmesi

Grimwood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi8Lite
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumdayım. Sadece inaktif takılıyorum, gerekli yerlerde cevaplar verip sorular sorarak iletişimde kalıyorum.
Benim düşünceme göre forumda şöyle bir sıkıntı var, bir konu açıldığında sayfalarca eline sağlık, çok güzel olmuş mesajlarıyla doluyor. Bunun kötü olduğunu savunmuyorum, tabii ki emeğe saygı göstermek çok güzel bir şey. Fakat konuyla alakalı bir problem ya da sorun olduğunda bulmak için sayfalarca okumak gerekiyor, bazen sorununu tam dile getiremediğinden aramadan da bulamıyorsun.
Yapılan paylaşıma sayfalarca eline sağlık yazmak yerine sadece beğeni tuşuna basılsa daha hoş olmaz mı? Bu sayede sorunlar ve çözümler gün yüzüne çıkmış olur.
Sadece bir fikir ve öneridir, yanlış anlayıp üstünüze alınmayınız, teşekkür ederim.

Ugurus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumdayım. Sadece inaktif takılıyorum, gerekli yerlerde cevaplar verip sorular sorarak iletişimde kalıyorum.
Benim düşünceme göre forumda şöyle bir sıkıntı var, bir konu açıldığında sayfalarca eline sağlık, çok güzel olmuş mesajlarıyla doluyor. Bunun kötü olduğunu savunmuyorum, tabii ki emeğe saygı göstermek çok güzel bir şey. Fakat konuyla alakalı bir problem ya da sorun olduğunda bulmak için sayfalarca okumak gerekiyor, bazen sorununu tam dile getiremediğinden aramadan da bulamıyorsun.
Yapılan paylaşıma sayfalarca eline sağlık yazmak yerine sadece beğeni tuşuna basılsa daha hoş olmaz mı? Bu sayede sorunlar ve çözümler gün yüzüne çıkmış olur.
Sadece bir fikir ve öneridir, yanlış anlayıp üstünüze alınmayınız, teşekkür ederim.
Eline sağlık kardeşim katılıyorum haha--

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Görüşleriniz için teşekkürler. Temelde size katılıyorum hocam. Beğeni ve teşekkür mesajları nedeniyle cevapları bulmak zorlaşıyor ancak bu mesajların bulunmasının da iki önemli faydası var. Öncelikli olarak bu mesajlar paylaşımı yapan arkadaşımız için bir teşvik unsuru ve paylaşımların çoğalmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda da yazılan bu mesajlar konunun diğer konuların üzerinde görünmesine ve daha fazla kullanıcıya erişmesine de fayda sağlıyor. Beğeni, tebrik, teşekkür vb. bu tarz olumlu mesajların belirttiğiniz olumsuzlukları yaratmaması için bir çözüm bulmaya çalışacağız.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Yada foruma eline sağık teşekkürler butonu olsun. Millet yorulmasın :D

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Aynısını bende yapıyorum aynısını ben yapıyor iken başkalarını eleştiremem bu konuda. Çuvaldızı meselesi olur çünkü, temelde haklısınız ama yukarıda da cantara hocamızın dediği gibi bir durum oluyor konulara mesaj atılan ve özellikle deneyip çalıştığını, beğendiğinizi ve bu gibi onure ve teşvik edici cevaplar daha fazla paylaşım yapmaya itiyor arkadaşları diğer yandan denildiği gibi üst sıralarda gözükmesini sağlıyor ama bir bakıma karışıklık yarattığı gibi bir mevzu olsada genelde girdiğim konudaki her yorumu okuyorum ben. Tabiki sizin tercihiniz ve görüşünüz saygı duymak gerek umarım her iki taraf içinde mantıklı bir çözüm uygulanır.

Üst Alt