- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 11
....
Son düzenleme:
Merhaba gerek yok Buse hanım geri gondersinler. İnanın bugün tüm neşem su olay yüzünden kaçtı. Ben bu tarz şeylerin buraya gelmeden basit bir şekilde düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.Merhaba.
Servis form numaranızı verirseniz Delta Servis'teki hocalarımız daha rahat yanıt verebilirler.
Delta Servis Delta Servis 1
Hocam kusura bakmayın . Ben kolay kolay çıkıp burada şu kötü bu kötü diye yalan yanlış konuşmam. Mail attılar gerekeni söyledim. İnternete bakarsanız haksız kazanç için hangi yollara başvurulduğunu okuyabilirsiniz. Yorumumun yanlış olduğunu düşünüyorsanız açtığım konuyu çöpe taşıyabilirsiniz. Size bana dönüş yaptıkları mail içeriğini atacaktım ama mesaj atılmıyor. Buradan paylaşmama izin veriyorsanız mesajıma cevap verin buradan paylaşabilirim.Huseyinterzi hocam gerek var çünkü burada bize lanse ediyorsunuz.
Burada lanse edip karalıyor iseniz, onlar da açıklama yapabilmeleri ve olayın akıbetini anlatmaları için sizi onca insanın içinden ayırt etmeleri gerekiyor.
Günde binlerce işle uğraşıyorlar, haklı olarak da durumu anlamayabilirler. Tek taraflı karalama hiç kimseye yakışmaz.