- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 4
.
Son düzenleme:
Hocam yakın süreçte sekiz farklı sürüm denedim. Açık konuşmak gerekirse Sant1y hiç denememiştim. Sizlerin söylemi üzerine onuda listeye alıp, çok farklı testlere tabi tuttum. Sonuç itibariyle BSG ile değiştirmeliyim dedim. Gerçekten çok kaliteli fotoğraflar çıkartıyor. Teşekkür ederim öneriniz içinTeşekkürler hocam. Sant1y'i unutmayın biraz geride kaldı ancak eski sürümünü kullanıyorum şu anki gcam 7lere güvenim çok yok
Rica ederim hocam ama ben mi 8 için gcam 7 versiyonları çok tatmin etmedi. Fotoğraflarda çözünürlük kaybı çok oldu ve bazı özellikler stabil değildi ayrıca BSGnin mi8 için yayınladığı çoğu sürüm sürekli hatalıydı ya kurulmuyordu ya da uygulama içi sorunlar vardı.Hocam yakın süreçte sekiz farklı sürüm denedim. Açık konuşmak gerekirse Sant1y hiç denememiştim. Sizlerin söylemi üzerine onuda listeye alıp, çok farklı testlere tabi tuttum. Sonuç itibariyle BSG ile değiştirmeliyim dedim. Gerçekten çok kaliteli fotoğraflar çıkartıyor. Teşekkür ederim öneriniz için
Rica etsem klasörleri doğru isimle açıp açmadığınızı kontrol eder misiniz ? Böyle bir sorun olmaması gerekli.Config seçmek için resimde gösterilen işlemi yaptığımda açılan bir yer olmuyor. Eksik yaptığım birşey mi var acaba?
Urnyx05 sürümünde astro modunu açarsanız ortamın karanlığına göre 38 saniyeye kadar çıkabiliyor. Astro modunu kapatarak ufak kayıpla 5 saniye de çekebiliyor.Gece çekimleri nasıl və çəkim hızı nasıl onu merak ettim