Yardım Kontrol Merkezini görmek istemiyorum ?

adb4735

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Yukardan aşağı kaydırınca gelen wifi,bluetooth falan o ayarları hızlıca açtığımız yeri görmek istemiyorum komple nasıl kaldırabilirim. Asıl sorunum ultra pil tasarrufunu görmek istememek. Çeşitli uygulamalarla ayarlara erişimi engelledim ama kontrol merkezi ayarlar dışından erişildiği için faydası olmuyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yani burayı görmek istemiyorum ya da sağ üstteki kalem işareti yani düzenleme kısmı gözükmesin istiyorum. Kısaca hiçbir şekilde ultra pil tasarrufunu görmek istemiyorum ve ona ulaşacak bütün yolları engellemek istiyorum. Rom düşürmeyi denedim olmadı telefon desteklemiyor. Xiaomi redmi note 9 pro miui 12.5 global kullanıyorum.

Benim bu sorunumu çözene yemek ısmarlarım.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bu bir arayüz ve buna müdahale edemezsiniz, eğer varsa belki bir modül vs ile olabilir. Aosp rom ile bunu yapabilirsiniz, çünkü aosp romlarda arayüz ve sistem tamamen farklıdır. MIUI arayüzü kullanan cihazlarda bu menü hep böyle, üstteki kalem işaretine tıklayıp, simgeler üzerine basılı tutarsanız onları aktif olmayan en alt kısma taşıyabilirsiniz, böylece o simge artık bildirim alanında görünmez.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Yukardan aşağı kaydırınca gelen wifi,bluetooth falan o ayarları hızlıca açtığımız yeri görmek istemiyorum komple nasıl kaldırabilirim. Asıl sorunum ultra pil tasarrufunu görmek istememek. Çeşitli uygulamalarla ayarlara erişimi engelledim ama kontrol merkezi ayarlar dışından erişildiği için faydası olmuyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yani burayı görmek istemiyorum ya da sağ üstteki kalem işareti yani düzenleme kısmı gözükmesin istiyorum. Kısaca hiçbir şekilde ultra pil tasarrufunu görmek istemiyorum ve ona ulaşacak bütün yolları engellemek istiyorum. Rom düşürmeyi denedim olmadı telefon desteklemiyor. Xiaomi redmi note 9 pro miui 12.5 global kullanıyorum.

Benim bu sorunumu çözene yemek ısmarlarım.
hocam sorununuzu dogru anladiysam cozumu bu konuda mevcut

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bir diğer seçenek de Ayarlar/Bildirimler ve Kontrol Merkezi/ Kontrol Merkezi Stili ayarı altından eski sürüm kullanmak olabilir. Eski sürümde hem her şey daha sade hem de özelleştirilebiliyor.

Oyla:
Üst Alt