- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Red Mi K20 Pro
- Meslek
- Mobilyacı
- Konular
- 12
K20 pro kullanıyorum. Kaplama aldım yanlıs geldi bende uydurdum kapladım telefonu.. Sonrasında karşıya ses gitmeme sorunları yaşadım bir çok rom değiştim. Twrp den magiske global Eu hindistan vesayre Fix modlar mikrofonu sağı solu temizle felan herşeyi denedim. Google metin motoru sorun cıkartıp vs .
Sonrasında bir yerde telefonda 2 mikrofon olduğunu gördüm üst deki delikler acıktı ben mikrofon Sadece ora sanıyordum alttaki de kapamayı Bi sökeyim dedim ki mikrofonu kaplama ile kaplamışım büyük sıkıntı stresimin ufak bir dalgınlık yüzünden olduğu cıkınca kendimi aptal hissettim ki deneyim olarak biraz tecrübe de ettim forumu da talan etmiş oldum
Sonrasında bir yerde telefonda 2 mikrofon olduğunu gördüm üst deki delikler acıktı ben mikrofon Sadece ora sanıyordum alttaki de kapamayı Bi sökeyim dedim ki mikrofonu kaplama ile kaplamışım büyük sıkıntı stresimin ufak bir dalgınlık yüzünden olduğu cıkınca kendimi aptal hissettim ki deneyim olarak biraz tecrübe de ettim forumu da talan etmiş oldum