Sohbet Komik bir durum yaşadım.. :)

Ozzyozborn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Red Mi K20 Pro
Meslek
Mobilyacı
Konular
12
K20 pro kullanıyorum. Kaplama aldım yanlıs geldi bende uydurdum kapladım telefonu.. Sonrasında karşıya ses gitmeme sorunları yaşadım bir çok rom değiştim. Twrp den magiske global Eu hindistan vesayre Fix modlar mikrofonu sağı solu temizle felan herşeyi denedim. Google metin motoru sorun cıkartıp vs .
Sonrasında bir yerde telefonda 2 mikrofon olduğunu gördüm üst deki delikler acıktı ben mikrofon Sadece ora sanıyordum alttaki de kapamayı Bi sökeyim dedim ki mikrofonu kaplama ile kaplamışım :) büyük sıkıntı stresimin ufak bir dalgınlık yüzünden olduğu cıkınca kendimi aptal hissettim:) ki deneyim olarak biraz tecrübe de ettim forumu da talan etmiş oldum:)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
:) Hocam kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Bazen aldığım cihazdaki bir özelliği aylar sonra fark edip vay be dediğim çok oldu. Ama aklınızda olsun neredeyse her cihazda en az iki mikrofon bulunur. Hatta 3-4 diye gidende vardır. Bunlardan biri iç kulaklık işin, diğeri dış hoparlör için, diğerleri ise arka plandaki sesi bastırmak yada daha iyi hd ses iletmek içindir. Kamu spotuda verdiğimize göre iyi günler dilerim

Üst Alt