- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mİ 9T PRO
- Konular
- 9
Herkese merhabalar, forum ile çok alakasız bir konu ama soracağım veya danışacağım başka kimse yoktur daha önce hiç doğalgaz, kombi, petek ile karşılaşmamış ve kullanmamış biri olarak bu konuda cahil olduğumu söylemek istiyorum. Bu yıl tayin oldum ve kiralık bir dairedeyim, daire ve tesisatlar daha yeni, eve taşınan 2. kiracıyım.
Havalar soğudu malum ister istemez evdekiler üşümekte. Kombim konveksiyonel bir kombi ve yoğuşmalı değil.
Evde toplamda 7 tane petek var ve ben bunlardan sadece 3 ünü açmak istiyorum yani bana sadece 3 tane petek ısı dağıtsın yetecektir.
Sorularım şu şekilde,
1- Resimlerde gösterdiğim vanalardan hangisi sıcak su giriş ve çıkış ayarı, bu vanalar hangi yöne açılıyor hangi yöne kapanıyor bilmiyorum.
2- Vanalardan hangisi ile sıcaklık ayarı yapabilirim.
3- Kullanmayacağım odalardaki petekleri nasıl kapatmalıyım ?
4 - Peteklerde hava oluşuyormuş, kullanmayacağım peteklerdeki havayı da almam gerekiyor mu ?
5- Peteklerdeki pis suyu atmam gerekiyormuş bunu yapmak zorunlu mu ? Tahliye vanası yok ve bunu nasıl yapabilirim ?
Havalar soğudu malum ister istemez evdekiler üşümekte. Kombim konveksiyonel bir kombi ve yoğuşmalı değil.
Evde toplamda 7 tane petek var ve ben bunlardan sadece 3 ünü açmak istiyorum yani bana sadece 3 tane petek ısı dağıtsın yetecektir.
Sorularım şu şekilde,
1- Resimlerde gösterdiğim vanalardan hangisi sıcak su giriş ve çıkış ayarı, bu vanalar hangi yöne açılıyor hangi yöne kapanıyor bilmiyorum.
2- Vanalardan hangisi ile sıcaklık ayarı yapabilirim.
3- Kullanmayacağım odalardaki petekleri nasıl kapatmalıyım ?
4 - Peteklerde hava oluşuyormuş, kullanmayacağım peteklerdeki havayı da almam gerekiyor mu ?
5- Peteklerdeki pis suyu atmam gerekiyormuş bunu yapmak zorunlu mu ? Tahliye vanası yok ve bunu nasıl yapabilirim ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.