Çözüldü Kök Erişimi

sametcolak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Merhabalar, cihazıma miumix special edition rom ve candy kernel 6.1 yükledim.Bankacılık uygulamalarını açtığım zaman cihazınızda zararlı yazılım tespit edilmiştir uyarısı ile karşılaşıyorum.Güvenlik uygulamasından tarama yaptığımda ise kök erişimine izin verildi yazıyor.Anladığım kadarıyla cihazıma yüklediğim rom ile bilrikte root yetkisi de vermişim.Bu kök erişimini nasıl kaldırabilirim ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar, cihazıma miumix special edition rom ve candy kernel 6.1 yükledim.Bankacılık uygulamalarını açtığım zaman cihazınızda zararlı yazılım tespit edilmiştir uyarısı ile karşılaşıyorum.Güvenlik uygulamasından tarama yaptığımda ise kök erişimine izin verildi yazıyor.Anladığım kadarıyla cihazıma yüklediğim rom ile bilrikte root yetkisi de vermişim.Bu kök erişimini nasıl kaldırabilirim ?
rom ile geliyorsa hocam kaldıramazsınız,ancak magisk üzerinden gizleyebilirsiniz

Oyla:

sametcolak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, peki bu şekilde bankacılık uygulamalarını kullanmam benim için güvenlik açığı ortaya çıkarır mı ?

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Anladım, peki bu şekilde bankacılık uygulamalarını kullanmam benim için güvenlik açığı ortaya çıkarır mı ?
4 yıldır rootlu kulalnıyorum ve bankacılık işlerini hep telden yaparım. hiç sorun yaşamadım. bilindik romlaın dışında bilnmedik rom bile kullandım. ama olmayacak bişey diyemez kimse . bana klırsa korkmanıza gerek yok. magisk ile hide seçeneinden kök erişimini banka progrmından gizleyebilirsiniz.

Oyla:

sametcolak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Tamamdır hocam gizleyeyim o zaman hide seçeneği ile.

Oyla:

erdoganyaltirakli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
CANTEKİN
Cihazım
MI 8 SE
Meslek
Bilg Mühendisi
Konular
1
uyarıyı dikkate almayın yıllardır bende bankacılık uygulamalarına girerken bu uyarıyla karşılaşıyorum endişe edilecek bir durum yok...

Oyla:

sametcolak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5