Yardım Klon imei formattan sonra silinir mi

Suspect file

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bunu bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 9 128 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar imei efs yedek alarak geri yüklemeyi düşündüm fakat twrp kurulum için mi unlock kullanmam lazım bildiğim kadarı ile de o reset atıyor o zaman imei gider mi merak ediyorum
İmei sorgulama yaptım biri xiaomi redmi note 9 olarak geçiyor diğeri gm olarak evet telefon kaçak 128 gb 1.5 tl olarak aldım yardım edilirse sevinirim
Bilmiyorum belki illegal şeylere destek yoktur
Şimdiden ilginiz için teşekkürler

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Suspect file, MTK işlemcide bildiğim kadarıyla IMEI silinmiyor

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Cevabınız için teşekkürler fakat İşlemci türü ile alakası ne?
MTK işlemcili bcihazlarda repair işlemi sonrası hard format flash tool ile stock rom kurmak dahil IMEI gitmez hocam Stoya hoca bunu söylemek istemiş sizin cihazda MTK işlemcili haliyle gitmez deme sebebi buna dayanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Google amcadan araştırma yaparak kendiniz sorunu aşabilirsiniz forumda bu konuda bilgi vermek yasak

Oyla:

Suspect file

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MTK işlemcili bcihazlarda repair işlemi sonrası hard format flash tool ile stock rom kurmak dahil IMEI gitmez hocam Stoya hoca bunu söylemek istemiş sizin cihazda MTK işlemcili haliyle gitmez deme sebebi buna dayanıyor

Ayrıca Google amcadan araştırma yaparak kendiniz sorunu aşabilirsiniz forumda bu konuda bilgi vermek yasak
araştırdım kendi nildiğimce fakat hep forumlar çıkıyor ordada tutarlı bir bilgiye ulaşamadım şahsen hangi anahtar kelimeleri tercih etmeliyim bilmiyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
MTK cihazlarda gitmez diye bir şey yok malesef. Redmi 9 note 9 gibi cihazlarda imei repair işleminin yapılış yöntemi ile alakalıdır. Giden yöntem var gitmeyen yöntem var. Ayrıca EMMC format ı atarsanızda gitmecek mtk cihaz yoktur direk null olur yada orjinal imeiler geri gelir.. :)

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
MTK cihazlarda gitmez diye bir şey yok malesef. Redmi 9 note 9 gibi cihazlarda imei repair işleminin yapılış yöntemi ile alakalıdır. Giden yöntem var gitmeyen yöntem var. Ayrıca EMMC format ı atarsanızda gitmecek mtk cihaz yoktur direk null olur yada orjinal imeiler geri gelir.. :)
Boot kilidi açık Eng rom ile yapılan yöntemde düşmez repair hocam

Global merlin için geçerli bu dediğim ayrıca

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Boot kilidi açık Eng rom ile yapılan yöntemde düşmez repair hocam

Global merlin için geçerli bu dediğim ayrıca
Deneyelim isterseniz hocam.. bahsettiğiniz cihaza cihaza sp flash tool ile format all şeklinde yazılım yükleyin ve seyredin neler oluyor

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Deneyelim isterseniz hocam.. bahsettiğiniz cihaza cihaza sp flash tool ile format all şeklinde yazılım yükleyin ve seyredin neler oluyor
Sp flash tool ile kurulum yapmam ki zaten hocam MIUI flash tool ile düşmez ki hem begonia hem merline repair sonrası cleaan all şekilde firmware kurdum hiç birinde düşmedi repair

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sp flash tool ile kurulum yapmam ki zaten hocam MIUI flash tool ile düşmez ki hem begonia hem merline repair sonrası cleaan all şekilde firmware kurdum hiç birinde düşmedi repair
Yazdığımı tekrar okursanız ne dediğimi anlarsınız bence.. Herkesin elindeki cihaz sizinki gibi bootloader kilidi açık cihaz olmayabilir. Ve mi flash ile rom kurma seçeneği olmayabilir. Bunun yanında ayarlardan sıfırlarsa imei null olur. 'Mtk cihazlarda gitmez' gibi genel bir ifade yanlış olur ve mağduriyete sebep verir. Dediğim gibi sizin kullandığınız modellerde dahil mtk cihazlara işlem yapan bir çok tool ve yöntem mevcut hepsinde işlem sonrası farklıdır. Amacım sadece her hangi bir forum üyesinin mağduriyet yaşamaması adına bilgi paylaşımıdır.. İyi forumlar..

Oyla:
Üst Alt