Yardım Klon cihaz

Sefacfz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Redmi s2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu 3 ay once aldim,, dun mesaj geldi klon cihaz tespit esildigi icin su tarihte telefon kapanacaktir diye Yalniz gelen mesajdaki imeil numarasiyla telefonun kendi imeil nosu ayni degil farkli, teknosaya goturdum mesaji yanlis gondermisler cevabini verdiler ,sorun cikarmi

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Buyuk harflerle YASALUYARİ
Evinizde ki tüm cihazlarla karşılaştırın. Ama korkmanıza gerek yok o uyarı mesajı babama ve bana geldi, iki mesajda da aynı IMEI vardı ve kullandığımız cihazlarda o IMEI yoktu. Korkulacak bir şey yok hocam. Akıl karıştırmak için onu her kim yapıyor ise umarım yolun sonuna denk gelir bir gün.

Oyla:

Sefacfz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evinizde ki tüm cihazlarla karşılaştırın. Ama korkmanıza gerek yok o uyarı mesajı babama ve bana geldi, iki mesajda da aynı IMEI vardı ve kullandığımız cihazlarda o IMEI yoktu. Korkulacak bir şey yok hocam. Akıl karıştırmak için onu her kim yapıyor ise umarım yolun sonuna denk gelir bir gün.
Peki mesajtaki tarihte telefon kapandimi ? Bunu yapanlarin çıkari ne olabilirki ? Ben mesaji xaomiden geldigini zannettim neyse umarim sorun cikmaz

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Peki mesajtaki tarihte telefon kapandimi ? Bunu yapanlarin çıkari ne olabilirki ? Ben mesaji xaomiden geldigini zannettim neyse umarim sorun cikmaz
Hocam mesajda yer alan IMEI, cihazlarımızla uyuşmuyor ve 2 Türkcell hattımıza gelen mesajların içeriğinde ki IMEI numaraları aynı idi. IMEI uymadıktan sonra hiç bir şekilde kapanamaz. İsterse üzerinden 5 yıl geçsin.

Oyla:

Sefacfz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi s2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mesajda yer alan IMEI, cihazlarımızla uyuşmuyor ve 2 Türkcell hattımıza gelen mesajların içeriğinde ki IMEI numaraları aynı idi. IMEI uymadıktan sonra hiç bir şekilde kapanamaz. İsterse üzerinden 5 yıl geçsin.

Peki anladim , hersey icin sagol Allah razi olsun

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Üzerinize başkaları tarafından hat açılmış olabilir. Edevletten sorgulatabilirsiniz.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Üzerinize başkaları tarafından hat açılmış olabilir. Edevletten sorgulatabilirsiniz.
Sim kartı ile ne alakası olabilir hocam?.. Mevcut kullandığınız tüm cihazların IMEI adresinizi E-Devlet'ten sorgulatınız siz yinede hocam, bir kontrol ediniz.

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Sim kartı ile ne alakası olabilir hocam?.. Mevcut kullandığınız tüm cihazların IMEI adresinizi E-Devlet'ten sorgulatınız siz yinede hocam, bir kontrol ediniz.
Tedbir amaçlı kişinin tüm telefon numaralarına gönderiyor olabilirler belki. Aksi halde böyle bir durumdan uzun süre haberi olmayabilir kişinin. Her ay değişiklik yapıyorlar sistemde.

Oyla:
Üst Alt