Yardım Klavye Sorunu

Raxes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orta
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.9
Telefon Modeli
Xiomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncellikle merhaba arkadaşlar telefonumu alalı 1 hafta falan oluyor modeli xiomi redmi note 8,nen telefonu ilk aldığımda sanki telefonun kendi farklı klavyesi vardı daha güzeldi ama şu an gboard var,belki ilk baştada gboard vardı ama nen öyle hatırlamıyorum nedense daha farklıydi sanki klavye,bu konu hakkında bilgisi olan var mı başka klavyesi varsa nasıl geri getiririm şimdiden teşekkürler.

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Öncellikle merhaba arkadaşlar telefonumu alalı 1 hafta falan oluyor modeli xiomi redmi note 8,nen telefonu ilk aldığımda sanki telefonun kendi farklı klavyesi vardı daha güzeldi ama şu an gboard var,belki ilk baştada gboard vardı ama nen öyle hatırlamıyorum nedense daha farklıydi sanki klavye,bu konu hakkında bilgisi olan var mı başka klavyesi varsa nasıl geri getiririm şimdiden teşekkürler.
Şu anki beğenmediğiniz klavyenin ekran fotosunu paylaşır mısınız. Babamdada var redmi note 8 ilk günden beri gboard klavyesi var

Oyla:

Raxes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orta
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anki beğenmediğiniz klavyenin ekran fotosunu paylaşır mısınız. Babamdada var redmi note 8 ilk günden beri gboard klavyesi var
Bende de şu an gboard klavye var önceki telefonumda da vardı ama aldığım gün sanki daha farklıydi gibi hatırlıyorum bugün bir garip geldi

Oyla:

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Bende de şu an gboard klavye var önceki telefonumda da vardı ama aldığım gün sanki daha farklıydi gibi hatırlıyorum bugün bir garip geldi
Klavyenin en altında büyük boşluk tuşu var üzerinde Türkçe yazıyor basılı tutunca farklı klavyeler açılıyor mesela böyle farklı iki klavye türü var. O yüzden sordum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-17-19-09-38-997_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-17-19-09-38-997_com.android.chrome.jpg
    447,3 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2020-11-17-19-09-53-736_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-17-19-09-53-736_com.android.chrome.jpg
    460,8 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bazı cihazlarda sponsor olarak aşağıdaki klavye yüklü geliyor. Bu klavye kapatıldı yada kaldırıldıysa yerine yine standart yüklü gelen gboard geçmiştir.

"Diller ve Giriş" ayarları kısmından yüklü olan klavyeleri görebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt