Yardım Klavye Mouse sorunu

xxdds25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN
Cihazım
XİAOMİ REDMİ
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.0.3.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar değerli forum üyeleri ☺️

Pubg mobile benzeri oyunlarda telefona klavye mouse bağlayarak oynamanızı sağlayan bazı uygulamalar var bunlardan biride panda mouse pro. OTG kablosuyla klavye+mouse yi bağlıyorum oyunu açmadan önce hiçbir sorun yok klavyede mouse de sorunsuz çalışıyor oyuna girince klavye çalışmıyor mouse çalışıyor oda uygulamanın sağ tık yaparak mouse gömme özelliği olmuyor sadece iki kere sağtık yaparsak oyunu kapatıyor. Ve sadece ekranda mouse işareti oluyor. Game turbodan dedim kapattım olmadı klavye kısayolları dedim kapatamadım zaten marka cihazlarda çalışıyor ama Xiaomi marka cihazlarda hep bu sorunu veriyor sorunu bilen varmı acaba ?

BARISHTN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BARIŞ
Cihazım
Mİ MİX 2S
Konular
0
Merhabalar değerli forum üyeleri ☺

Pubg mobile benzeri oyunlarda telefona klavye mouse bağlayarak oynamanızı sağlayan bazı uygulamalar var bunlardan biride panda mouse pro. OTG kablosuyla klavye+mouse yi bağlıyorum oyunu açmadan önce hiçbir sorun yok klavyede mouse de sorunsuz çalışıyor oyuna girince klavye çalışmıyor mouse çalışıyor oda uygulamanın sağ tık yaparak mouse gömme özelliği olmuyor sadece iki kere sağtık yaparsak oyunu kapatıyor. Ve sadece ekranda mouse işareti oluyor. Game turbodan dedim kapattım olmadı klavye kısayolları dedim kapatamadım zaten marka cihazlarda çalışıyor ama Xiaomi marka cihazlarda hep bu sorunu veriyor sorunu bilen varmı acaba ?
USB ÜZERİNDEN YUKLE ACİK
USB HATA AYIKLAMA GUVENLİK ayarları açık yapın ikisini de sorun düzelecektir

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Aynı sorunu ben de yaşamıştım ama çözdüm. Eğer halen çözüm bulamadı isen, geliştirici seçenekleri kısmından USB hata ayıklama Ve USB hata ayıklama (güvenlik ayarları) kısmını aktif et.

Oyla:

samettk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet Karabu
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
2
Aynı sorunu ben de yaşamıştım ama çözdüm. Eğer halen çözüm bulamadı isen, geliştirici seçenekleri kısmından USB hata ayıklama Ve USB hata ayıklama (güvenlik ayarları) kısmını aktif et.
Hocam Rom olarak hangi sürüm mevcut. Ben dediklerini yaptım ancak sorun devam ediyor, klavye bir türlü çalışmıyor.

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Hocam Rom olarak hangi sürüm mevcut. Ben dediklerini yaptım ancak sorun devam ediyor, klavye bir türlü çalışmıyor.
Hocam bendeki Global ROM 11.0.8

USB üzerinden yükle seçeneğini de açmıştım ben. Siz onu da açın bi.

Oyla:

kadirelvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elvan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Elektrik-Elektonik
Konular
0
Hocam bendeki Global ROM 11.0.8

USB üzerinden yükle seçeneğini de açmıştım ben. Siz onu da açın bi.

bu durumu çözebildiniz mi bende poco var ben bir türlü çözemedim bendede aynı problem var miui 11.0.9.0

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
bu durumu çözebildiniz mi bende poco var ben bir türlü çözemedim bendede aynı problem var miui 11.0.9.0
Bazı Xiaomi/Redmi/Poco telefonlarda bu sorun oluyor. Benimki Redmi Note 9S, ben çözdüm fakat aynı çözüm yolunu amcamın oğlunun telefonuna yaptık onunki olmadı.

Oyla:

samettk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet Karabu
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
2
Android 10 olarak sadece Aosp romlarda çalışıyor. Onun haricindeki tüm romlarda sadece Android 9 şart. Diğer türlü başka bir çözümü yok maalesef.

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Android 10 olarak sadece Aosp romlarda çalışıyor. Onun haricindeki tüm romlarda sadece Android 9 şart. Diğer türlü başka bir çözümü yok maalesef.
Yoo! Benimki Android 10 ve Global ROM

Oyla:
Üst Alt