- Adım
- İsmail Emre
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Meslek
- Atanmış Tıbbi Sekr
- Konular
- 38
Yok hocam bu temanın mtz halini, forumda bir tema daha var ondan bir kaç şey ekleyeceğim.
Teşekkür ederim sağ oluniş çıkış saati olduğu için deneyemedim bakarsınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim hocam,Teşekkür ederim sağ olun
Hocam sadece geri tuşunu ekleyeceğim renkli ,hiçte bilmiyorum tema yapmayı deneye deneye yapacaktım. Başka bir şeyler eklemem mi gerekiyor mu?Rica ederim hocam,
Bu arada bildirim paneli vs ekleyeceksiniz aşağıdaki uygulama ile description.xml ui version 8 kısmını dosyasını düzenlemeniz gerekiyor
Miui 11 için 9
Miui 12 için 10 olarak
Rehber - [MT Manager] Mtz Düzenleme Aracı
Merhabalar değerli forum.miuiturkiye ailesi. Size MT Manager adlı uygulamayı tanıtacağım. Bu uygulama ile ; - Tema .mtz dosyalarını açabilir -Tema dosyalarını parçalamadan istediğiniz değişikliği yapabilir -İki temadan birbirine veri akışı yapabilir (png vb) -Xml belgelerini açıp...forum.miuiturkiye.net
Sistem dosyası içinden alıp eklemeniz ya da komple sistem dosyasını istemediğiniz dosyaları silmeniz gerekiyorHocam sadece geri tuşunu ekleyeceğim renkli ,hiçte bilmiyorum tema yapmayı deneye deneye yapacaktım. Başka bir şeyler eklemem mi gerekiyor mu?
Hocam bir deneyim olmadı kapınızı tıklatırım.Sistem dosyası içinden alıp eklemeniz ya da komple sistem dosyasını istemediğiniz dosyaları silmeniz gerekiyor
Beklerim hocam sorun yokHocam bir deneyim olmadı kapınızı tıklatırım.