Soru kişileri geri yükleme

sametemral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
tüm kişi listem gitti kişileri eski bi tarihe geri yüklüyorum geliyor sonra bir anda tekrar siliniyor kafayı yemek üzereyim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bu durum genellikle iki nedenle olur:

1. Senkronizasyon sorunu: Eğer telefonunuzda birden fazla hesap kullanıyorsanız, kişi listeleri senkronize edilmeyebilir. Ayarlar bölümünden hesaplarınızı kontrol ederek, her hesabın senkronizasyon ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, hesaplarınızdan birinin senkronizasyon sorunları yaşadığını düşünüyorsanız, hesap seçeneklerinden manuel senkronizasyon yaparak sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz.

2. Veritabanı hatası: Veritabanındaki hatalar kişilerinizi geri yüklemenizi ve ardından kaydetmenizi engelleyebilir. Bu sorunu düzeltmek için, Ayarlar>Uygulamalar> Kişiler uygulaması> Depolama alanını temizleyin. Daha sonra, kişilerinizi geri yükleyin ve düzenlemeler bitinceye kadar uygulamayı kapatmayın. Veritabanındaki hata devam ederse, üçüncü taraf bir yazılım kullanarak veritabanınızı onarmanız gerekebilir.

Eğer bu yöntemler sorunu çözemezse, cihazınızdaki diğer bellek hatalarını kontrol etmek için bir teknisyenle görüşmenizi öneririm.

sametemral

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler ama sorun sanırım sadece telefonla alakalıda değil bilgisayardan google kişileri geri yükle yapıyorum hiç bişey gelmiyor sanırım google ile ilgili bir problem söz konusu daha önce arabaya bağlandığımda kişileri komple arabaya çekmişti bunu istemediğim için silmişitim sonra bi baktım telefondanda silmiş eski bi tarihe geri yükle yaptım sorun çöldü ama bu sefer farklı update tool hatası falan aldım eski poco cihazın şifresini girin diyor fakat eski şifrem yok tek şifre kullandım giriyorum hiç bi tepki vermiyor şuan yedekleme yapıyorum bitsin telefonu sıfırlıycam

Üst Alt