Yardım Kırılmaz Ekran

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Red mi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Red mi note 7 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Ekran koyucu taktırdım birazdan fotoğraf koyacam o sorun vardı işte ben ekran koruyucusundan dolayıdır diye pek sallamadım. Bugun yeniden taktırıyım dedim ve baktım attığım fotoğraftaki sorum devam ediyor. Size bu sorun ekran yani panelden mi yoksa ekran koruyucudan mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Arkadaşlar Red mi note 7 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Ekran koyucu taktırdım birazdan fotoğraf koyacam o sorun vardı işte ben ekran koruyucusundan dolayıdır diye pek sallamadım. Bugun yeniden taktırıyım dedim ve baktım attığım fotoğraftaki sorum devam ediyor. Size bu sorun ekran yani panelden mi yoksa ekran koruyucudan mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekran koruyucuyu cikarinca kontrol etmedinizmi. Bu renkler koruyucu yokken yine varmi? Ekran koruyucusundan oldugunu tahmin ediyorum. Panelde bişey oldunu sanmam. Eşimde iphone var ondada boyle dalgali acayip renkler vardı ekran koruyucuyu söktüm gitti. Baska taktım onda olmadi. Umarim sizinki panelde deildir. Bu arada ekran koruyucusu ekrani tam kapatmiş. Güzel olmuş. Nereden aldiniz?

Son düzenleme:
Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Ekran koruyucuyu cikarinca kontrol etmedinizmi. Bu renkler koruyucu yokken yine varmi? Ekran koruyucusundan oldugunu tahmin ediyorum. Panelde bişey oldunu sanmam. Eşimde iphone var ondada boyle dalgali acayip renkler vardı ekran koruyucuyu söktüm gitti. Baska taktım onda olmadi. Umarim sizinki panelde deildir. Bu arada ekran koruyucusu ekrani tam kapatmiş. Güzel olmuş. Nereden aldiniz?
Hocam bu sorun evde görünüyor zaten neye hikmetse dışarda felan görünmüyor. Ben koruyucudandır diye hiç kontrol etmedim o yüzden soruyorum. Hocam a50 ekran koruyucu tam oluyor tavsiye ederim zaten a20/a30/a50 koruyucular aynı.

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Ben panelden olduğunu sanmıyorum. Evde ışık altinda boyle gökkuşağı gibi üstten assa renkler yada sarimsi ustten assa çizgiler hep ekran koruyucidan oluyor. Yinede iciniz rahat etmiyorsa ekran camindan fedakarlık edip söküp kontrol etmenizde fayda var. Erkenden bir caresine bakarsiniz. Giden bir ekran koruyucu olur. Fakat ben koruyucudan kaynaklanıyor diyorum

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Ben panelden olduğunu sanmıyorum. Evde ışık altinda boyle gökkuşağı gibi üstten assa renkler yada sarimsi ustten assa çizgiler hep ekran koruyucidan oluyor. Yinede iciniz rahat etmiyorsa ekran camindan fedakarlık edip söküp kontrol etmenizde fayda var. Erkenden bir caresine bakarsiniz. Giden bir ekran koruyucu olur. Fakat ben koruyucudan kaynaklanıyor diyorum
Haklısınız hocam teşekkür ediyorm arkadaşımda da aynı sorun varmış ekran koruyucudan diyor.

Oyla:
Üst Alt