Kırılmaz Cam Sorunu

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Arkadaşlar kırılmaz cam sol üst köşeden açılıyor, iyi takamadım sandım başka cam taktım yine aynı yerden açılıyor. Başına gelen var mı, nasıl çözüm bulacağım?
(Mi4)

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar kırılmaz cam sol üst köşeden açılıyor, iyi takamadım sandım başka cam taktım yine aynı yerden açılıyor. Başına gelen var mı, nasıl çözüm bulacağım?
(Mi4)

o sol üst köşede bi sıkıntı var demekki kolanyağlı(alköllü olsun) peçete veya pamukla sil kurula sonra tekrar dene :)

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sol üst köşede bi sıkıntı var demekki kolanyağlı(alköllü olsun) peçete veya pamukla sil kurula sonra tekrar dene :)
İlkini iyi yapıştıramadım diye ikincisini dediğiniz şekilde yapıştırdım ama sonuç aynı, bir hafta sonra açılmaya başlıyor.
Sorun sadece benim telefondaysa dediğiniz şekilde yapmaktan başka çare yok sanırım. Sorun devam ederse, bulabilirsem cam filmi kullanacağım.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
İlkini iyi yapıştıramadım diye ikincisini dediğiniz şekilde yapıştırdım ama sonuç aynı, bir hafta sonra açılmaya başlıyor.
Sorun sadece benim telefondaysa dediğiniz şekilde yapmaktan başka çare yok sanırım. Sorun devam ederse, bulabilirsem cam filmi kullanacağım.

daha önce mi4'de ekran koruyucu kullanmadım şahsen farklı bi ekran koruyucu alıp birde öle deneyinz belki ekran koruyucuda sııkıntı vardır. :)

sezgin91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sezgin
Cihazım
Mİ4
Konular
0
şu ürün baya iyi sorun yaşamadım deneyebilirsin

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
daha önce mi4'de ekran koruyucu kullanmadım şahsen farklı bi ekran koruyucu alıp birde öle deneyinz belki ekran koruyucuda sııkıntı vardır. :)
Mi4 şeffaf kılıfla kullanıyorsa sıkıntı yapıyor k.camda sıkıntı olmuyor sadece ekran koruyucu hemen kalkıyor yada kılıfı değiştir düzeliyor

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şeffaf kılıfı çıkarttım, yeni h9 cam taktım 1 ay filan olmuştur şuan hiç bir sorun yok gayet iyi. Sorun sanırım şeffaf kılıftaydı.

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Şeffaf kılıfı çıkarttım, yeni h9 cam taktım 1 ay filan olmuştur şuan hiç bir sorun yok gayet iyi. Sorun sanırım şeffaf kılıftaydı.
Aynen aynı sorunu bende yaşadım
Çözüm sizin yaptığınız gibi

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Mi5 de kırılmaz cam kullaniyordum sol alt köşesi (tuşun solu)yapışmamıştı. Öyle kullaniyordum bugün çıkarttım cam koruyucuyu bi baktım o yapışmayan yerin altı çizilmiş yok böyle bir saçmalık ya. Ekrana bicak sürtuyorlar cizilmiyor koruyucu camın yapismayan kucuk kısmı ki araya toz bile girmemiş ama uzun uzun çizgi çizgi çizikler var. İyiki cikartmisim. Artık jelatin kullanacam film olanlardan.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Casper VIA V8c cam kullanın. Çerçeveye çok sıfır gelmediğinden kılıf da camı kaldırmıyor. Yalnız bazıları sensörü kapatabiliyor, alırken dikkat. Üstü kısmı ahize dahil tamamen açık olanları harika oturuyor.

Üst Alt